- 6,286
- 3,369
- 113
Tebrikler
Deme öyle iyi yürekli gardaşımBen iyimser verdim shellac takip falan etmedim alma beni @Shellac
@doghan197 bankosun bak hıssım kuvvetlı benımdoğrusu budur çekilişi yapıyorum o zaman @Sansar45
Sansar45 5 kişiye 20 TL
doghan197
recebb
Guerra06
oridevo
JTM
Drif45
İskorpit
berkayb95
erbatur
brfdrmz
bhs
My856874
bayramyay1
erhanbey22
piyasada olsakta fayda etmiyor genelde uyuyanlara çıkıyorListede olsanda piyasada yoksun ki ...
bir daha böyle çekiliş olmayacak bu konuda ilk ve son beyler kendiniz seçersiniz bu konuda..Gelirse çekiliş veya Rolling Genel kurallarımız var zaten kimseyi kırmamaya çalışıyoruz onun için Lütfen anlayışlı olalımValla budur heralde reis cek gitsin yoksa cekilis olamayacak hddhhs
Ulan durrr açma som ağzını@doghan197 bankosun bak hıssım kuvvetlı benım
Bize cok para lazım bro 20 lirayla 10dk bi gerginlik yasayıp kayboluyoruzDeme öyle iyi yürekli gardaşım
Güllü reise çıktı bile banko@doghan197 bankosun bak hıssım kuvvetlı benım
Allah sabır versin djjsbir daha böyle çekiliş olmayacak bu konuda ilk ve son beyler kendiniz seçersiniz bu konuda..Gelirse çekiliş veya Rolling Genel kurallarımız var zaten kimseyi kırmamaya çalışıyoruz onun için Lütfen anlayışlı olalım
Sen yinede uyumamaya çalış elbet bir gün seni de bulucakpiyasada olsakta fayda etmiyor genelde uyuyanlara çıkıyor
reıs wonGüllü reise çıktı bile banko
reıs won
Çıkmazsa kredi çekip 1000 atcam izleyin görünreıs won
beğen geçte olmuyor alışmışızSen yinede uyumamaya çalış elbet bir gün seni de bulucak
görücezÇıkmazsa kredi çekip 1000 atcam izleyin görün