- 3,083
- 1,786
- 113
Yrttikkkk
Tebrikler reiaaYrttikkkk
3 gibi hocamCekim verildi kac kisiyiz bastan bu yana takip edenEkli dosyayı görüntüle 68017
Onu sen belirle dostum ama ben 2 saydımCekim verildi kac kisiyiz bastan bu yana takip edenEkli dosyayı görüntüle 68017
Berkay bir tık geç geldi gibi derse hocam3 gibi hocam
Kendini mi saymadınOnu sen belirle dostum ama ben 2 saydım
AdaamCekim verildi kac kisiyiz bastan bu yana takip edenEkli dosyayı görüntüle 68017
Dostum önemli değil kimi sayıp saymadigim ama sen SAS maçında yoktun yanlış hatırlamıyorsamKendini mi saymadın
Dostum degerlendirmesini zaten arkadaş yapar, gördüğümde uyandığımda 3. Sayfadan itibaren takip ettim. Sıkıntı yok yani alamasam daDostum önemli değil kimi sayıp saymadigim ama sen SAS maçında yoktun yanlış hatırlamıyorsam
Kendini mi saymadın
3 kişiye 10 yapalım çekilise gerek yok 10 u değerlendiren illa biri olur 3 umuzden birinde ama çekilişte çıkan arkadaş 20 yi bok edebilirBeyler 3 kisiye 10 mu istersiniz yoksa cekilis yapip 1 kisiye 20 mi
Yok yahu sende al dostum ama kendini mi saymadın demen hoş değildi takip ettin eyvallah helal olsun ama "Geldiğin zamandan beri" işte önemli değil reisDostum degerlendirmesini zaten arkadaş yapar, gördüğümde uyandığımda 3. Sayfadan itibaren takip ettim. Sıkıntı yok yani alamasam da