- 11,496
- 2,812
- 113
Diğer arkadaşların düşüncesini de almak lazım
3 10 yapalim kral 10 iyidirBeyler 3 kisiye 10 mu istersiniz yoksa cekilis yapip 1 kisiye 20 mi
Dostum kelime oyunu yapmaya gerek yok. Takip eden kaç kişi var dediğinde hemen atlayıp "2 kişi" demen de kurnazlık açıkçası. Ona ithafen alaylı bir dille kendini mi saymadın dedim.Yok yahu sende al dostum ama kendini mi saymadın demen hoş değildi takip ettin eyvallah helal olsun ama "Geldiğin zamandan beri" işte önemli değil reis
Başkan bu konudan mi devam yeni konu mu açacaksınNasil isterseniz cekim gelince odeme yapilacak simdi galabete geçiyoruz
Bence yeni konu açsın. KarışırBaşkan bu konudan mi devam yeni konu mu açacaksın
Sadece baştan beriyi sorduğu için 2 kişi dedim burda hatalı değilim. Ama seni secmesin demek değil bu dostum kim seçilirse seçilsin güzel yere gitsin para kurnazca davranicak biri değilim emin olDostum kelime oyunu yapmaya gerek yok. Takip eden kaç kişi var dediğinde hemen atlayıp "2 kişi" demen de kurnazlık açıkçası. Ona ithafen alaylı bir dille kendini mi saymadın dedim.
Adaam gecen sans paran yaradi reis sagolasin3 kişiye 10 yaparsan arkadaşlar değerlendirir belki. Uzaktan takipçi olarak
Yaptın mi 100Adaam gecen sans paran yaradi reis sagolasin
Hızlıymışlar3 kisi paparalari atsin dostlar odeme geldi
Kimler baskan soyle de3 kisi paparalari atsin dostlar odeme geldi
Yaptim reis allah razi olsun vallahiYaptın mi 100
3 kisi paparalari atsin dostlar odeme geldi
Tamam reis gonderiyoruz burdan mi devam yeni konumu acacaksin
Tamam baskan beklioruzBurdan dewam