3 kişi seçildi mi dost
3 kişi seçildi mi dost
Valla umut olarak beklıom senı
Benim cok ihtiyacim var bu koronodan dolayi çalıştığım fabrika izne cikardi devlet veriyor 1700 tl para neye yetiyor hicbirseye ins banada cikarArkadaşlar cidden cok ihtiyacı olana verelim lütfeen duyarlı olalım
İnşallah bakalimHaydi bakalım şans en çok ihtiyacı olanın yanında olsun
Sen seçecek misin yada hepsi çekiliş mi olsun kardeşim bence çekiliş yapman daha iyi olur şimdi burada olan herkes bende buradayım neden seçilmedim falan demesin sana
Şükür et onu alamayanlarda varBenim cok ihtiyacim var bu koronodan dolayi çalıştığım fabrika izne cikardi devlet veriyor 1700 tl para neye yetiyor hicbirseye ins banada cikar
3 kişiyi seç dost ona göre çekiliş yapılacak
Adam seçsin reis kim ne diyecekSen seçecek misin yada hepsi çekiliş mi olsun kardeşim bence çekiliş yapman daha iyi olur şimdi burada olan herkes bende buradayım neden seçilmedim falan demesin sana
Mod senı beklıo @Sansar453 kişiyi seç dost ona göre çekiliş yapılacak
bence seçsin kendisi başta belirtmiş zaten herkes razı olsunSen seçecek misin yada hepsi çekiliş mi olsun kardeşim bence çekiliş yapman daha iyi olur şimdi burada olan herkes bende buradayım neden seçilmedim falan demesin sana
Aynen seç dost3 kişiyi seç dost ona göre çekiliş yapılacak
Benlik sıkıntı değil de sonradan birileri laf edin canını sıkmasın adamın yoksa bende başından beri buradayım ama çıkmazsam canı sağolsun derim herkes demeyebilir arkadaş için dedim onuuAdam seçsin reis kim ne diyecek
Yok reis sıkıntı çıkaranı patlatır modlar bosver rahat olBenlik sıkıntı değil de sonradan birileri laf edin canını sıkmasın adamın yoksa bende başından beri buradayım ama çıkmazsam canı sağolsun derim herkes demeyebilir arkadaş için dedim onuu
Ahahahahha )Sansar hadi millete eziyet etme ihtiyac dersen bugun 1milyon doları olanında paraya ihtiyacı vardır sal gitsin cekilişe hepsini kime cıkarsa ben o toplara girdim bi kere sigarası olmayan yazsın dedim 300 liradan 180 lira gitti
aynenYok reis sıkıntı çıkaranı patlatır modlar bosver rahat ol
Zaten ihtiyacı olmayan adam bu saatte burada 20 TL kovalar mı kardeşim bide forum ortamında her türlü adam var kime güveneceksinSansar hadi millete eziyet etme ihtiyac dersen bugun 1milyon doları olanında paraya ihtiyacı vardır sal gitsin cekilişe hepsini kime cıkarsa ben o toplara girdim bi kere sigarası olmayan yazsın dedim 300 liradan 180 lira gitti