Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sansar45 / Kasa 80 Hedef 500 + 5 Kişiye 15 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ctnbilgi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,154
696
113
Sen seçecek misin yada hepsi çekiliş mi olsun kardeşim bence çekiliş yapman daha iyi olur şimdi burada olan herkes bende buradayım neden seçilmedim falan demesin sana
bence seçsin kendisi başta belirtmiş zaten herkes razı olsun

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,758
78,032
113
Sansar hadi millete eziyet etme ihtiyac dersen bugun 1milyon doları olanında paraya ihtiyacı vardır :D sal gitsin cekilişe hepsini kime cıkarsa ben o toplara girdim bi kere sigarası olmayan yazsın dedim 300 liradan 180 lira gitti

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Benlik sıkıntı değil de sonradan birileri laf edin canını sıkmasın adamın yoksa bende başından beri buradayım ama çıkmazsam canı sağolsun derim herkes demeyebilir arkadaş için dedim onuu
Yok reis sıkıntı çıkaranı patlatır modlar bosver rahat ol

Gencler96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,256
415
83
Sansar hadi millete eziyet etme ihtiyac dersen bugun 1milyon doları olanında paraya ihtiyacı vardır :D sal gitsin cekilişe hepsini kime cıkarsa ben o toplara girdim bi kere sigarası olmayan yazsın dedim 300 liradan 180 lira gitti
Zaten ihtiyacı olmayan adam bu saatte burada 20 TL kovalar mı kardeşim bide forum ortamında her türlü adam var kime güveneceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...