- 27,999
- 25,686
- 113
Bol sans bu arada güncel link 130Arkadaslar mac bakıyorum.. basketbol alıcam buyuk ıhtımal ama cogu bıttı.. suan beklıyorum kısa surede ılk bahısı paylasıcam ŞANS BIZIMLE OLSUN
Bol sans bu arada güncel link 130Arkadaslar mac bakıyorum.. basketbol alıcam buyuk ıhtımal ama cogu bıttı.. suan beklıyorum kısa surede ılk bahısı paylasıcam ŞANS BIZIMLE OLSUN
Bol şans dost
kanka üst macı almsın ama umarım gelir la
umarım kanka takipteyim keşke fenere hadikap alsaydın brohandıkap 32 suan ıns gelıcek fener savunma yapar dıye duusndum
oyle duruyor kardesımRahat gelecek
fener xzorlanıyor nesıbe ıyı takım sadece handıkap cok acılmıs 23 nedır yaumarım kanka takipteyim keşke fenere hadikap alsaydın bro
Bol sans
Bol sans dostfener xzorlanıyor nesıbe ıyı takım sadece handıkap cok acılmıs 23 nedır ya
Fener tam kadro sahada. Avrupa'da kadro olarak bence Ekaterinburg'un bile önünde. Bu şemada Nesibe'nin kolay sayı atması mümkün değil. Handikap makulbu maca mac sonu 23 acmıslar cok fazla fener 1, oburu 3, fener ın 1 nesıbe nınn 2 maglubıyet var handıkap cok fazla geldı bana dıger yandan
kanka fener il ceyreği en az 6 ile tamamlar bak görürsün ancak tahminin harika şuan rahat rahat geliyorfener xzorlanıyor nesıbe ıyı takım sadece handıkap cok acılmıs 23 nedır ya
fener kasmaz tahmını lıgde nesıbe ıyı fener yener kesın ama sankı 24 vs atmaz gıbı gelıyor 10,15 arası yener gıbı... fenerlıyım kadrosu saglam bu sene cok ıyı.Fener tam kadro sahada. Avrupa'da kadro olarak bence Ekaterinburg'un bile önünde. Bu şemada Nesibe'nin kolay sayı atması mümkün değil. Handikap makul
gerı dustu suan bakalım gorcez dost ılk ceyrek sonukanka fener il ceyreği en az 6 ile tamamlar bak görürsün ancak tahminin harika şuan rahat rahat geliyor