- 4,251
- 4,313
- 113
Trabzon maçı 1.0 da olsa kazanır.
Oranı 2.05
Oranı 2.05
bilmediğin varmı diye sorsana dost para zaten buralarda dönüyorDost her ligi takip ediyosun masallah
Bol bol şans dostSon adım futbol @ENSTY kardesımı kırmadım basket alıcaktım suan duzgun basket yok bırde lımıt var bastırmıyor.. 1 gole araba dıyelım hep beraber
Ekli dosyayı görüntüle 198586
easy won olur tebrikler şimdiden kanka bol şansımız olsunSon adım futbol @ENSTY kardesımı kırmadım basket alıcaktım suan duzgun basket yok bırde lımıt var bastırmıyor.. 1 gole araba dıyelım hep beraber
Bol şans hadi wonlayalimSon adım futbol @ENSTY kardesımı kırmadım basket alıcaktım suan duzgun basket yok bırde lımıt var bastırmıyor.. 1 gole araba dıyelım hep beraber
olur yerizSon adım futbol @ENSTY kardesımı kırmadım basket alıcaktım suan duzgun basket yok bırde lımıt var bastırmıyor.. 1 gole araba dıyelım hep beraber
Bol sans knkSon adım futbol @ENSTY kardesımı kırmadım basket alıcaktım suan duzgun basket yok bırde lımıt var bastırmıyor.. 1 gole araba dıyelım hep beraber
Bol sans dostSon adım futbol @ENSTY kardesımı kırmadım basket alıcaktım suan duzgun basket yok bırde lımıt var bastırmıyor.. 1 gole araba dıyelım hep beraber
kanka norwich ölmüş ağlayanı yok la olmazsa bırakalım bu oyunuOlmazsa benden çekeceğin var ensty
Şaka dost umarım olurkanka norwich ölmüş ağlayanı yok la olmazsa bırakalım bu oyunu
umarım kanka şuan 3 tane kale mac var palace tottenham west ham gollerine giricen alacan kankaŞaka dost umarım olur
takıp edenlerdenDost kupon gelirse dagıtum nasıl olacak acaba
gelsınde kupon once orası kolayDost kupon gelirse dagıtum nasıl olacak acaba