- 3,055
- 1,858
- 113
Bağlanmıyor canlı destekYok konu açılıyo shellac fln aktiflerse bakıyolar konunun bonus vs neyse düzenliyolar o kdr.değillersede onlar görene kdr yasaklı bişeysede kalıyo forumda
Bağlanmıyor canlı destekYok konu açılıyo shellac fln aktiflerse bakıyolar konunun bonus vs neyse düzenliyolar o kdr.değillersede onlar görene kdr yasaklı bişeysede kalıyo forumda
Atma niyazi eklendi bana40 dakika bekledim canlı destek bağlanmıyor boşuna vakit kaybetmeyin bonus yok konu kilit
Bittigine dair bisey mi dedi destek baglanamamissin bile konuyu kitlemeye çalışıyon acik kalinca ne zarari var sana40 dakika bekledim canlı destek bağlanmıyor boşuna vakit kaybetmeyin bonus yok konu kilit
Bende bekliyprumBağlanmıyor canlı destek
betranos icin degilmiydi 300 kisilik son bulan budami 300 mus ayni bonus300 kişiye 300 nakit etkinliğimiz son bulmuştur. üye olmayın boşa
ben yanlış yere yazdm reisbetranos icin degilmiydi 300 kisilik son bulan budami 300 mus ayni bonus
Üye oldum da destek yok bitmiş mibetranos icin degilmiydi 300 kisilik son bulan budami 300 mus ayni bonus
cenk abi buse abla 200 atsana200 lira para mı konusunu açmaya utanır insan ayoool
Sartlarida sorar misin yatırımı varmıymissimdi baglandi ne yazarsa ileticem