- 95,659
- 51,465
- 113
Hay hammina dünde takip ettik 1 sayıyla yattım bugün yetişemedik kazanmıştım tbrklerYerini alana kadar kazandı dost bu🤣
Hay hammina dünde takip ettik 1 sayıyla yattım bugün yetişemedik kazanmıştım tbrklerYerini alana kadar kazandı dost bu🤣
Valla dost geç kalmışız benide dahil et be bu seferlik valla ihtiyaç olmasa ben katılmam bile ihtiyacı olan alsın diye 😂❤Yerini alana kadar kazandı dost bu🤣
Çekiliş nanay kanka maleseff 😀 herkes nasibini yer tabiLa beyler çekiliş olursa benide dahil edin be deminki rolde kazanamadım bunda bari alayım sabah beri para arıyoz cansınız ❤😂
😂😂 O kadar yaniGeçen gün boston maçında bile çıkmadı bu sayı ilk yarı
Çekiliş olsada 500 msji olmayanı almıyorlar kardeş ayrıca çekilişte yok adam kendi secicekLa beyler çekiliş olursa benide dahil edin be deminki rolde kazanamadım bunda bari alayım sabah beri para arıyoz cansınız ❤😂
Bi dahaki sefere dost takip edenlere ayıp olurValla dost geç kalmışız benide dahil et be bu seferlik valla ihtiyaç olmasa ben katılmam bile ihtiyacı olan alsın diye 😂❤
Var mı listede sıkıntılı adam daha önce roll parası alıp kaçan sahte etkinlik vs@sapsap10 kral
Liste
Mayko:
Saulalverez
Brale
Brake
Butregueno
Tekelali67
Ranger38
Mberkay
Muroo1988
Danger demi dost oSaulalverez
Brale
Brake
Butregueno
Tekelali67
Ranger38
Mberkay
Muroo1988
Bak bende öyle şeylerde yok ❤😂Var mı listede sıkıntılı adam daha önce roll parası alıp kaçan sahte etkinlik vs
EvetDanger demi dost o
Bol şanslar dost 🙏Gelirse 3 dosta ulaşırız ilk yarı 91.5 üstEkli dosyayı görüntüle 645582
Param yokken sen bana yaptırmıştın unutmam benRoll ödülü için tskrler @sapsap10 kardeş şansın daim olsun
Biz daha almadik la bu ne hiz puhahabaRoll ödülü için tskrler @sapsap10 kardeş şansın daim olsun
Brage 2 kere yazdım 😃😃Var mı listede sıkıntılı adam daha önce roll parası alıp kaçan sahte etkinlik vs
3 kişi hakkında fikrim yok dierleri sağlam 3 kisiyide hiç tanımıyorum.valla geçen ben sana artigimde biri 1.5k kasayı alıp kaçtı ona göreVar mı listede sıkıntılı adam daha önce roll parası alıp kaçan sahte etkinlik vs