- 316
- 63
- 28
Len gene avuçladık😂😂❤
Yakaladın sonunda dostum şaka bir yana bol şanslarRoll ödülü için tskrler @sapsap10 kardeş şansın daim olsun
BrakeBrage 2 kere yazdım 😃😃
Evt kralBrake
Butregueno
Tekelali67
Ranger38
Mberkay
Muroo1988
Saulalverez
Bu demi
Baştan beri Bunlar takip etti tekrar kontrol sağlansınlar istiyorsa bir kişi daha Ama bunlar takip etti tek tek baktımBrake
Butregueno
Tekelali67
Ranger38
Mberkay
Muroo1988
Saulalverez
Bu demi
Bana sözü vardı la dünde gelse aticakdi yarım sayıyla yattı adam bugün kazanmış.zaten ben ona bişi demeden dm attı saolsunBiz daha almadik la bu ne hiz puhahaba
Tamam bu liste sana fix atsın sende bana iban at kelle başı 110Evt kral
Param yokken o bana yaptırmıştı la unutmam ben iyilikleriBiz daha almadik la bu ne hiz puhahaba
Kesene bereketTamam bu liste sana fix atsın sende bana iban at kelle başı 110
Takiliyom la git özeli al kosBana sözü vardı la dünde gelse aticakdi yarım sayıyla yattı adam bugün kazanmış.zaten ben ona bişi demeden dm attı saolsun
Tamamdır kralTamam bu liste sana fix atsın sende bana iban at kelle başı 110
Mobil legends oynuyordum para yok diye forumdada hareket yokdu bı bakım dedim denk geldikYakaladın sonunda dostum şaka bir yana bol şanslar
Eyvallah dostParam yokken o bana yaptırmıştı la unutmam ben iyilikleri
Kesene bereketTamam bu liste sana fix atsın sende bana iban at kelle başı 110
Sorma aw onu bile alamadık bı ark alamamış onada atimde oda alsınTakiliyom la git özeli al kos
Yeni rol açta baştan katılayım 2 dir ıskalıyorum ❤😂Param yokken o bana yaptırmıştı la unutmam ben iyilikleri
3 de yakalarsın dost merak etmeYeni rol açta baştan katılayım 2 dir ıskalıyorum ❤😂
Amin amin 😂❤3 de yakalarsın dost merak etme