- 77,161
- 27,687
- 113
Ben bı bjk ozetını ızleyıp gelem
Düğün tarihini erkene almaya niyetli sin galiba..Masaaallah nazar değmesin iyi topladın tkrŞimdi istiyorlarsa boş geçsinler 🤣🤣
Tanıyor herkesi diye rica ediyorum ondanZor iş 🫢
Teşekkür ederizTanıyor herkesi diye rica ediyorum ondan
Az kalsın annesiyle anılacaktı şimdi anılarıyla anılacakTatum şu kadar adamın yüzünü güldürdün aferin lan 😄
😄😀😀😄Az kalsın annesiyle anılacaktı şimdi anılarıyla anılacak
Adamdan bismillah yeni siftah yapıcaz inş olursa etme eyleme 2.7k borç var dur şans döner belkiSaloya ödül yok mis dedi çünkü
Doğrudur dost biliyorum da ortam kalabalık o yüzden dedim 😁Tanıyor herkesi diye rica ediyorum ondan
Aq evladı o kadar yavaş getirdi ki topu dedim aha pic edecek pozisyonu nasıl attı anlamadım aqAz kalsın annesiyle anılacaktı şimdi anılarıyla anılacak
Kasımpaşa iyiydiBen bı bjk ozetını ızleyıp gelem
Bende anlamadım amannnn koy gte rahvan gitsin girdi mi girdi nasıl girdiyse girdi🤣🤣Aq evladı o kadar yavaş getirdi ki topu dedim aha pic edecek pozisyonu nasıl attı anlamadım aq
Tatum başka bir seviye bence nabacağını kendi bile bilmiyorAq evladı o kadar yavaş getirdi ki topu dedim aha pic edecek pozisyonu nasıl attı anlamadım aq
Ya 2 pozisyon önce airball salladı son saniye salladı saçma sapan girdi çok garip bi çar🤣Tatum başka bir seviye bence nabacağını kendi bile bilmiyor
Yok lan ondan önce ki pozisyonda da Airball attiydi göt değişik bı basketçi ortası yok adaminTatum başka bir seviye bence nabacağını kendi bile bilmiyor
Değişiğin önde gideni bir maç 5 sayı 1 gün sonra 50 sayıYa 2 pozisyon önce airball salladı son saniye salladı saçma sapan girdi çok garip bi çar🤣