- 67,546
- 39,867
- 113
Kobeyi ornek aliyor o da cok kacirirdi rahmetliYok lan ondan önce ki pozisyonda da Airball attiydi göt değişik bı basketçi ortası yok adamin
Kobeyi ornek aliyor o da cok kacirirdi rahmetliYok lan ondan önce ki pozisyonda da Airball attiydi göt değişik bı basketçi ortası yok adamin
Sen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince@Hakan170
@Saulalvarez
@Mrxfloud
Tekalali
@mehmetinho
@aSiRuH06
@halil889*
@Gannicus
@Salobalo12
@Pikaçuu
@ALoNeDarK
@JoeQuanqa
İlk 10 sayfa liste budur
@sapsap10
10 sayfadan sonra zaten NBA kazanmış. Brezilya'da da 5-6 sayı kalmış bakmadım dostlar kırılmasın
Harden olsa son saniye stepback atarken kendini yere atar 3 atış alır 3-1 atardı🤣harden olsa 30 sn top sektirir bok gibi atar yatırırdı
Kesene bereket doğruyu söyle bu kupon 2 maçtan fazlaydı dimiSen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince
Kesene bereketSen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince
Helal olsunSen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince
Kesene bereket reis şansın daim olsunSen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince
Ne 600 u lanSen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince
Yanlışın var Harden olsa kıçınu dışa doğru twerk atarak 3 lüğü atardıHarden olsa son saniye stepback atarken kendini yere atar 3 atış alır 3-1 atardı🤣
Kasımpasanın ılk golu efsaneymusKasımpaşa iyiydi
Adamın dibi yargı dağıtıyorHarden olsa son saniye stepback atarken kendini yere atar 3 atış alır 3-1 atardı🤣
Kanka dağıtım işinde 3 e bölelim @Pikaçuu da dağıtsın 4 er kişiye atalım uygunsaSen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince
Prime Harden son sn napar ne eder o 3lüğü sokardı benceHarden olsa son saniye stepback atarken kendini yere atar 3 atış alır 3-1 atardı🤣
Yansın geceler Pelinsu eceler 😍😍Sen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince
Şampiyonlar ligi kadrosu gibi ,seninle 11 tamam@Hakan170
@Saulalvarez
@Mrxfloud
Tekalali
@mehmetinho
@aSiRuH06
@halil889*
@Gannicus
@Salobalo12
@Pikaçuu
@ALoNeDarK
@JoeQuanqa
İlk 10 sayfa liste budur
@sapsap10
10 sayfadan sonra zaten NBA kazanmış. Brezilya'da da 5-6 sayı kalmış bakmadım dostlar kırılmasın
Hee 600 kacirmisiz ak puahhahaSen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince
Öyle yapıcaz dost zaten tek kişiye yüklenmez bi gelsin ayarlıcazKanka dağıtım işinde 3 e bölelim @Pikaçuu da dağıtsın 4 er kişiye atalım uygunsa
Katılıyorum prime Harden işte budurYanlışın var Harden olsa kıçınu dışa doğru twerk atarak 3 lüğü atardı