- 21,934
- 14,160
- 113
Kanka tanıyamadın herhalde ayarlayıp dm attım şu dmlere bak. Lisede yazdığım kızlar gibisin. Onlar yine görüldü atıyordu 😀@Marley15 listeyi bi daha atsana dost bi ayarlayalım şimdi
Kanka tanıyamadın herhalde ayarlayıp dm attım şu dmlere bak. Lisede yazdığım kızlar gibisin. Onlar yine görüldü atıyordu 😀@Marley15 listeyi bi daha atsana dost bi ayarlayalım şimdi
No bonus olmuştun devam halaBetewin
Sobadan çabuk kalktın dost iyi olmuş 😁😁2 dakikada ödedi ahahahah
listemi vardi aaaaaaaAaa 🤒@Marley15 listeyi bi daha atsana dost bi ayarlayalım şimdi
Site ne peki2 dakikada ödedi ahahahah
Kaldırttık bi sponsor aracılığıylaNo bonus olmuştun devam hala
Yaşlandık🤣Kanka tanıyamadın herhalde ayarlayıp dm attım şu dmlere bak. Lisede yazdığım kızlar gibisin. Onlar yine görüldü atıyordu 😀
Yav adam belki ekleme yapicak sen atKanka tanıyamadın herhalde ayarlayıp dm attım şu dmlere bak. Lisede yazdığım kızlar gibisin. Onlar yine görüldü atıyordu 😀
Olabilir ama 1 gün kurtarmazBetewin yarın 1000 yap 100 yatır 300 çekleri iptal eder artık 😄
Çay parasını ayrı hesapliyacaktir dddDYav adam belki ekleme yapicak sen at
Çay ucuz kalıyor artık, dubai 🍫 si yap ppyiÇay parasını ayrı hesapliyacaktir dddD
Ben öldum ozaman ( daha dur önce saçında bir tel agarsin,,,sonra seyinde basliyor...belirtisi bu..tecrübe ddddYaşlandık🤣
GB çay tütün ucu bir arada hadi iyisin ihtiyar 😁Ben öldum ozaman ( daha dur önce saçında bir tel agarsin,,,sonra seyinde basliyor...belirtisi bu..tecrübe dddd
pokemon topu atacamSapsap
@ALoNeDarK
@Mrxfloud
@Tekalali
Pikacu
@mehmetinho
@aSiRuH06
@halil889*
@Gannicus
Marley
@Salobalo12
@Saulalvarez
@Hakan170
@JoeQuanqa
Herkes adamına hesap bilgilerini atsın bana papara atarsanız sevinirim 😀
Yetiştik role,,yoksa bide taksi parası verecektik..gider evinden poşet çaylarını alırdım onun..o kalite icerGB çay tütün ucu bir arada hadi iyisin ihtiyar 😁
IBAN varSapsap
@ALoNeDarK
@Mrxfloud
@Tekalali
Pikacu
@mehmetinho
@aSiRuH06
@halil889*
@Gannicus
Marley
@Salobalo12
@Saulalvarez