Benim liste tamamSapsap
@ALoNeDarK
@Mrxfloud
@Tekalali
Pikacu
@mehmetinho
@aSiRuH06
@halil889*
@Gannicus
Marley
@Salobalo12
@Saulalvarez
@Hakan170
@JoeQuanqa
Herkes adamına hesap bilgilerini atsın bana papara atarsanız sevinirim 😀
Lısteme yolladım benım ıs fınıshSapsap
@ALoNeDarK
@Mrxfloud
@Tekalali
Pikacu
@mehmetinho
@aSiRuH06
@halil889*
@Gannicus
Marley
@Salobalo12
@Saulalvarez
@Hakan170
@JoeQuanqa
Herkes adamına hesap bilgilerini atsın bana papara atarsanız sevinirim 😀
Tesk dost takiliyom la ciddiye almaBı maç bul gelirse kupon parası atayım...caysiz bırakmam seni..yeterki gelsin mac
Yeni kuponda mi varBenim liste tamam
Yeni kupon hazırlığını yap @sapsap10
Kendi başına oyna kaybet diyorsun yani )).))).Tesk dost takiliyom la ciddiye alma
yaaaa 🤒Herkese şimdiden bol şanslar diliyorum destekleriniz için teşekkürler
Güzel klip hey gidi Akbaşlaryaaaa 🤒
Boston maci alt alabilirsin dost ama ödul istemem tesekkur edrmKendi başına oyna kaybet diyorsun yani )).))).
ilk kupondan gidiyoruz mk olsa hemen atardıkYok mu gece rolüne sponsor olacak bı babayiğit, nerde babayiğitler nerde
Canın sağolsun senin dostumilk kupondan gidiyoruz mk olsa hemen atardık
Sanada tbrkler ve bol şanslarHerkese şimdiden bol şanslar diliyorum destekleriniz için teşekkürler
Ne demek dost hr zman puahahHerkese şimdiden bol şanslar diliyorum destekleriniz için teşekkürler
Lafı mı olur reis üç beş desteğin kazan yeter ki sana en çok kazanmak yakışıyorHerkese şimdiden bol şanslar diliyorum destekleriniz için teşekkürler
O şerefsiz reis81 iti hala kazanda mı kaç ay önce 250 tl taktı gitti🤣Lafı mı olur reis üç beş desteğin kazan yeter ki sana en çok kazanmak yakışıyor
kazan ne ya yasiyormu orasiO şerefsiz reis81 iti hala kazanda mı kaç ay önce 250 tl taktı gitti🤣