- 77,161
- 27,687
- 113
KesınlıkleBu memphisi Allah kahretsin
KesınlıkleBu memphisi Allah kahretsin
O çok sevgili topuzdan rica ettik paramızı alana kadar hesap açık kalsın diye gitti banladı 🤣kazan ne ya yasiyormu orasi
topuz benide banladi suresiz iyide oldu beni haksiz yere banlamiştı tek başina takilsin şimdi yamyamO çok sevgili topuzdan rica ettik paramızı alana kadar hesap açık kalsın diye gitti banladı 🤣
Kazanda hep yanlış insanlarla karşılaşmış bize sıra gelmemiş napsin adam nasip oleymis multiden giripte arayacak nesi wardiO şerefsiz reis81 iti hala kazanda mı kaç ay önce 250 tl taktı gitti🤣
Yattık geldık yokmu yenı kupon dostO çok sevgili topuzdan rica ettik paramızı alana kadar hesap açık kalsın diye gitti banladı 🤣
Yok dost şimdilikYattık geldık yokmu yenı kupon dost
🤣🤣🤣topuz benide banladi suresiz iyide oldu beni haksiz yere banlamiştı tek başina takilsin şimdi yamyam
Herşeyde bı hayir var pro olmuşsun artık promanyak iyi olurdu dahadatopuz benide banladi suresiz iyide oldu beni haksiz yere banlamiştı tek başina takilsin şimdi yamyam
alayımız sıfırlandıkYattık geldık yokmu yenı kupon dost
Kazan belediyesporKazan ne aq rubin kazan mı
Hızlısı her zamanki gibi reco🤣Yattık geldık yokmu yenı kupon dost
Affetmem cok rahat gelmesı lazımdı ılk 4 dk cok az atınca 3 sayıdan yattıkHızlısı her zamanki gibi reco🤣
✅ 👏 👏@Daimon reis yeşile doyamadık bi tane daha alalım