- 2,740
- 1,205
- 113
Kral popyparası olan bir arkadaşa gonder o cekip dağıtımı payfix ile yapsin popypara çoğu kişide yoktur @sahgec09Popyparası olanlar bu listedekiler bi beğensin bunu
Kral popyparası olan bir arkadaşa gonder o cekip dağıtımı payfix ile yapsin popypara çoğu kişide yoktur @sahgec09Popyparası olanlar bu listedekiler bi beğensin bunu
dost inan etkinlik çikimde bile değil.Bro sana da lazım bence. Bol şans yazmışsın sonraki msjin 6 dk sonra Tebrikler olmuş. Zaten dk 80de atmış kuponu. 10 dk takip etmiyorsan ne anlamı var ???
Var diyorlar metin ve emalsiz benmi yanlıs okuyorum kardoİşin kötü yanı kimsede yok o
Bende var dost yazdım ama dönüş olmadiİşin kötü yanı kimsede yok o
Marley halletsin benceBaba liste çok kabarık o listeden 1 kişi bana popypara atsın kelle başı 155 tl
Ya sen nasıl bir adamsın ya
Kardesim ben sana bisey demiyorum ekran attim liste attın yine biseu demedim pirlo yazınca selzeniste bulundum yanlış bisey mi yazdım hakaret mi ettim ayıp değil mi diyorsunŞimdi gördüm mesajını. Sizde sabır diye bir şey yok mu. Tam ekledim yazacağım. Niye böyle mesajlar atıyorsunuz kardeşim. Listedeki çoğunu tanımam . Bugüne kadar bu adamın her listesini yaparım. Düşmanım olsa dahi alırım totemlediyse listeye. Geçmişte kavga ettiğim adamlar da var listede. Şu mesajlar ayıp değil mi
Acmısız bır araVar diyorlar metin ve emalsiz benmi yanlıs okuyorum kardo
Vallahi ben görmedim yaVar diyorlar metin ve emalsiz benmi yanlıs okuyorum kardo
Al bu adamla geçen gün baya tartıştık. O kadar lafın üzerine yazmış . Ben bugün bu adamı listeye aldım. Hem o yumuşadı , bu mesajdan sonra ben.Adam haklı
Neredesin be kral özlettin vallahi kendiniNeden Tebrikler Dost anlamdım,senin etiket bende otomatiğe bağladı herhalde
Aynen dost var uygun görürse dağıtırım sikinti yokVar diyorlar metin ve emalsiz benmi yanlıs okuyorum kardo
@sapsap10 kardo metine at oda toplu mesaj açar atar herkeseAcmısız bır ara
Emsalsiz de olur @sapsap10Aynen dost var uygun görürse dağıtırım sikinti yok
Aynen metine at da kırmızıya bassın dimi@sapsap10 kardo metine at oda toplu mesaj açar atar herkese