- 8,881
- 2,124
- 113
Hayırlısı ile bulursun inşallah kardoİs bulamadım dost yok o cagiranin evindeyim Allah razı olsun sokakta kalmayim diye evine misafir etti
Hayırlısı ile bulursun inşallah kardoİs bulamadım dost yok o cagiranin evindeyim Allah razı olsun sokakta kalmayim diye evine misafir etti
Hocam bende vardımPopyparası olanlar bu listedekiler bi beğensin bunu
Popo var mıDost popy maalesef
Herkesin kendine göre bir popysi vardır 🤣Dost popy maalesef
Popy para ne dost boyner de geçen Hopi gibi bu da CarrefourSA da mı geçiyoPopyparası olanlar bu listedekiler bi beğensin bunu
Hay ağzına sağlık kardeşim @sahgec09Wilddir git
😀😀😀😀😀Herkesin kendine göre bir popysi vardır 🤣
Listede olanda varsa adam atacak o kişide bizlere atacak işte ondan soruyorPopyparası olanlar bu listedekiler bi beğensin bunu
Sağol dost hayırlısı bakalım yarın birinden haber bekliyorum oda olmazsa mecbur hataya doneyecegimHayırlısı ile bulursun inşallah kardo
Sana sağlam göz doktoru lazım bro.Son liste bu düzenledik. 3 mesaj yeten totem olunca gözden kaçabiliyo. @sapsap10 benle 15 kişi
yanlış listeSon liste bu düzenledik. 3 mesaj yeten totem olunca gözden kaçabiliyo. @sapsap10 benle 15 kişi
O ne kralı ilk defa duydukPopyparası olanlar bu listedekiler bi beğensin bunu
Popy bize gelmez puahhaha biz duz payfixten devam la ne olacak limitten dolayi kullaniyordur payfix payco gibi biseydirPopy para ne dost boyner de geçen Hopi gibi bu da CarrefourSA da mı geçiyo
Bro sana da lazım bence. Bol şans yazmışsın sonraki msjin 6 dk sonra Tebrikler olmuş. Zaten dk 80de atmış kuponu. 10 dk takip etmiyorsan ne anlamı var ???Sana sağlam göz doktoru lazım bro.
Bekle bir kaç gün daha belli olmaz bakarsın bulursunSağol dost hayırlısı bakalım yarın birinden haber bekliyorum oda olmazsa mecbur hataya doneyecegim
+++Bro sana da lazım bence. Bol şans yazmışsın sonraki msjin 6 dk sonra Tebrikler olmuş. Zaten dk 80de atmış kuponu. 10 dk takip etmiyorsan ne anlamı var ???
Gole kadar iki tane mesaj yazmışsın. 15 sayfa mesaj 15 i geçik kullanıcı var. Adam gibi, insan gibi söyleyen herkesi aldık. Hatamız olmuş diye de söyledik. Adam gibi ben niye yokum. Ben de vardım demek yerine ikidir ne bu mesajlarSana sağlam göz doktoru lazım bro.
Neden Tebrikler Dost anlamdım,senin etiket bende otomatiğe bağladı herhaldeTebrikler @sahgec09