Neden 19.00 kankaBeyler tetikkte olun bu arada holigan bence 19da vercek kodu
ne zman aldınBen 12 TL'ye Monopolyde 1000 tl aldım
Bill kkazanlari 19da yapiyodu vermezse uyuycam zaten.serkkan 2kyi cebe indirsin cikicamm.oo yapacak bu isiiNeden 19.00 kanka
Hedefe ulaşıldı mıBeyler tetikkte olun bu arada holigan bence 19da vercek kodu
2 el vurup soğutucaksın oyunu sürekli rakamlara bakarak akıl kafa göz bilgi tecrübe vs işte hepsi karışıyor soguta soguta oyniycanRulet bu 100 lirayı 10 dkda 5000 de yaparsın 5bini 10 dkda hiçte edersin oyunu uzun süre oynayanlar işibilir şans oyunu değil bu sadece hırs yapmayacaksın arada pas geçeceksin
Ins oyledir ya herkez helak oldu onu beklemektenBill kkazanlari 19da yapiyodu vermezse uyuycam zaten.serkkan 2kyi cebe indirsin cikicamm.oo yapacak bu isii
Şubat'ın başındane zman aldın
bende almıştım 1.40 a 750Şubat'ın başında
ne hikmetse 100lira atar her seferinde 400 500 ü görürüm ama sonra 200 200 2elde bitiririm bazen iyi çıkıyorum çok hastalık bi oyun2 el vurup soğutucaksın oyunu sürekli rakamlara bakarak akıl kafa göz bilgi tecrübe vs işte hepsi karışıyor soguta soguta oyniycan
Ne helak oldu la konu acilali 15 dk olmus mgIns oyledir ya herkez helak oldu onu beklemekten
Başka forumda o 1000x verdiği dönemde eleman 60k almistibende almıştım 1.40 a 750