Yav City 2 gol atacağı ortadaydi o Peter maçı kg olacağı belliydi charlton maçı en kötü 1.5 üst oynanirdi tek takım golü almak riskli böyle küçük takımlaraNiye enişte kazanan adam her zaman haklıdır
Yav City 2 gol atacağı ortadaydi o Peter maçı kg olacağı belliydi charlton maçı en kötü 1.5 üst oynanirdi tek takım golü almak riskli böyle küçük takımlaraNiye enişte kazanan adam her zaman haklıdır
Valla savascim orayı bilmiyomEnişte fixler sende mi toplanıyor :\
Catı falan intihar girisimimiydi yoksa 😀Çatıdaydım ineyim geliyorum 🤣
Sonuç ne enişte ? Kahvede yancı gibiyiz beleş çay için herkesi övüyoruz biri ismarlar belki diyeYav City 2 gol atacağı ortadaydi o Peter maçı kg olacağı belliydi charlton maçı en kötü 1.5 üst oynanirdi tek takım golü almak riskli böyle küçük takımlara
Doğru oynamış benim kafadan ev çünkü hiç boş geçmemiş evinde portsmoutha ama aksilik kırmızı yedi2000 doğumlu bebe atmış
Kesene bereket dost bizede denk getir10 kişiye dm den dönüş yapcam söz kaçtı demeyin çekim vereyim de.
Bu dost racon bilirGel de raconu kes dost 😁
Tebrikler dost kesene bereket kazancın daim olsun sıkıntısız gelsin çekim10 kişiye dm den dönüş yapcam söz kaçtı demeyin çekim vereyim de.
Sanada bu yakışır reis helaaall10 kişiye dm den dönüş yapcam söz kaçtı demeyin çekim vereyim de.
Biz oynasak ev 9 kişi kalırdi dostDoğru oynamış benim kafadan ev çünkü hiç boş geçmemiş evinde portsmoutha ama aksilik kırmızı yedi
Bende para yoktu 6 maç çıkardım porto ılk yarı 1 gol harıc hepsi geldiSonuç ne enişte ? Kahvede yancı gibiyiz beleş çay için herkesi övüyoruz biri ismarlar belki diye
Bol kazançlar olsun reis10 kişiye dm den dönüş yapcam söz kaçtı demeyin çekim vereyim de.
Sen el atmasan bu is olmaz gibiydi kardeşim.. warligin ýeter 👍Doğru oynamış benim kafadan ev çünkü hiç boş geçmemiş evinde portsmoutha ama aksilik kırmızı yedi
Riskli maclardan olusan yipranma payini ulastir tabi dost kesene bereket10 kişiye dm den dönüş yapcam söz kaçtı demeyin çekim vereyim de.
Eyvallah abiSen el atmasan bu is olmaz gibiydi kardeşim.. warligin ýeter 👍