Site betsson dost kabak gibi belliReis ödeme geldi mi merak ettim siteyi
Merak ettim de gelsin de sorun degilSite betsson dost kabak gibi belli
Dost bu crazyden kurtulmanin bi yolu yokmu 3dkda yedi 100lugu sinir krizi gecirticek o kdr solendim kendime spor oyna diyeSite betsson dost kabak gibi belli
O oyunlara 100 le girilmez kardeşim en az 5 binle gircen yoksa yolar seniDost bu crazyden kurtulmanin bi yolu yokmu 3dkda yedi 100lugu
Iste bi anda a.. amna yukselcez ya hayale bak mk para bitti 2 tane ust uste pachinko attiO oyunlara 100 le girilmez kardeşim en az 5 binle gircen yoksa yolar seni
Tebrikler sonunda vursun 😂hep tek gole gidiyordun valla10 kişiye dm den dönüş yapcam söz kaçtı demeyin çekim vereyim de.
Tebrikler Bol kazançlar
Enişte getirdik mi kuponuO oyunlara 100 le girilmez kardeşim en az 5 binle gircen yoksa yolar seni
30 k kaça düştü dosttebrikler
duruyor düşmedi 38k oldu bugünkü oynadıgım 100 tl bi site bonus ekledi onu 1000 yaptım onu oynadım hayırdır30 k kaça düştü dost
Dost oynamamaya gayret göster düşer falan o piskolojiyle elde avuçta ne olursa kaybedersinduruyor düşmedi 38k oldu bugünkü oynadıgım 100 tl bi site bonus ekledi onu 1000 yaptım onu oynadım hayırdır
sezgın reıs sonunda kazanmıssın tebrıkler10 kişiye dm den dönüş yapcam söz kaçtı demeyin çekim vereyim de.