Yok ortak 100k var ordaEn az 400bin var gibi orda
Yok ortak 100k var ordaEn az 400bin var gibi orda
Ensty di hiç unutmamBro burda 50 lira erkinlik parasini alip kacanlar oldu.aaa bi dk bu seznaz etkinlik yapti birine para atti dagirim yap diye adam parayi alip kacdiydi.daha cok deil 6 ay falan oldu 200 liraydi 10 kisiye 20
Dost sistem belli mi . Nasıl olacak roll . Bizim paraları bankaya yatırdın mı. Bırak herkes kendi yapsın . Kaybederse de en azından 40-50 TL kayıp bonusu alır . En azından şans parası gibi olur rollingciyeBenziyor gotveren bna ne yapim
Maşallah diyelimYok ortak 100k var orda
@Marley15 sistem bu şekilde parayı alıp kaçmayacak sözüm sen ve bazı kişilerden dışarı böyle yapalim@Hayatindibi top sende site vbet para yükleyip geliyor kasa kasa gidiyoruz kasa 250 hedef 1,5k herkes için geçerlidir 500 bnm 500 senin 500 destek verenlere
Dost hayatın dibi bana özelden yazdı . 9-10 gibi aktif olacağını söyledi . Acil işi çıkmış yerini ben alayım şimdilik 😀@Hayatindibi top sende site vbet para yükleyip geliyor kasa kasa gidiyoruz kasa 250 hedef 1,5k herkes için geçerlidir 500 bnm 500 senin 500 destek verenlere
Kanka böyle nasıl olucak ki canlı gidicek insanlar için çok kötü sana söyleyip sen oynayana kadar baremler degisicek falan@Hayatindibi top sende site vbet para yükleyip geliyor kasa kasa gidiyoruz kasa 250 hedef 1,5k herkes için geçerlidir 500 bnm 500 senin 500 destek verenlere
Bize 50 100 sor bir usutube hesap makinası kullanıyoruzYanlış yazmışım zaten benimde basmıyor hahahaha
Bende böyle düşünüyorumKanka böyle nasıl olucak ki canlı gidicek insanlar için çok kötü sana söyleyip sen oynayana kadar baremler degisicek falan
Kesene bereket seznaz @Hayatindibi bol sanslar bakalim@Hayatindibi top sende site vbet para yükleyip geliyor kasa kasa gidiyoruz kasa 250 hedef 1,5k herkes için geçerlidir 500 bnm 500 senin 500 destek verenlere
Aynen öyle . Vbette kaybetsen zaten yarına 250 freebet verir ki zaten illa 2 kişi wonlar bunu . En azından kayıp edenler teselli ikramiyesi alsınBencede herkesin kendi yapması daha mantıklı dost hem sen 10 kişiyle aynı anda nasıl uğraşıcan o da sıkıntı herkes konu açsın senide etiketlesin kendi yapsın daha mantıklı @seznaz01
Kanka o listede bunu yapacak 2 kişi var . Onların da bugüne kadar etkinlik ve dağıtım yapmadığı için içini bilemem . O da onların ayıbı@Marley15 sistem bu şekilde parayı alıp kaçmayacak sözüm sen ve bazı kişilerden dışarı böyle yapalim
Dost aktif kişi sensin sen başla milletin şimdi iş saati bir saate kadar herkes gelir zatenAynen öyle . Vbette kaybetsen zaten yarına 250 freebet verir ki zaten illa 2 kişi wonlar bunu . En azından kayıp edenler teselli ikramiyesi alsın
Dost amaç o değil ben mesela canlıdan basket gidicektim 3 adımda bitiyor ama başkası oynayınca barem değişiyor vs bunlar hep sorun 1 kişi 10 kişiyle ilgilenicekBazısı diye bna at bn şu kadar bu kadar yaparım amaç yapmaksa alın 20dk da 5.1k kar
Bende varım reis