- 1,531
- 1,888
- 113
Bol şansımız olsun bende müsaitim
Tebrikler kankaBazısı diye bna at bn şu kadar bu kadar yaparım amaç yapmaksa alın 20dk da 5.1k kar
Tamam ortak öyle yapalım@Hayatindibi yok herhalde @Marley15 top sende ver maçı yatirim site vbet oradan ver dost
Her kafadan bir ses çıkmasın lütfen bu şekilde olacak
Dur hızlı canlılardan vereyim . Arkadaşlara hızlı sıra gelsin@Hayatindibi yok herhalde @Marley15 top sende ver maçı yatirim site vbet oradan ver dost
Her kafadan bir ses çıkmasın lütfen bu şekilde olacak
Tamamdır şimdi gördümTamam ortak öyle yapalım
Oynandı bol şansimiz olsun kasa kasa gidilecek bilgin olsun 😍@seznaz01 Buyur ilk Maç. 20 dk var periyot başlangıcına
Madem sen oradan yapacaksın başlayalım
Bol şanslar@seznaz01 Buyur ilk Maç. 20 dk var periyot başlangıcına
Madem sen oradan yapacaksın başlayalım
Bol şansOynandı bol şansimiz olsun kasa kasa gidilecek bilgin olsun 😍
Dostum yarın ve pazarda kalan kisilerden acagim sen merak etme yarın da sen yprsn ha calisiyrm yarın saat kaçta olur söz verememBen elendım herkese bol şans
Tmm dost@seznaz01 beni son sıraya alır mısın dost peder gelmişte elindekileri alayim
Canın saolsun reis ben herzaman burdayımDostum yarın ve pazarda kalan kisilerden acagim sen merak etme yarın da sen yprsn ha calisiyrm yarın saat kaçta olur söz veremem
Sıra nasıl ilerleyecek dost bence şuan burda aktif olanlardan da al maçları böylece daha erken biter burda olmayanlarda gelince yapar çözülürTmm dost