Hayatta yatmam dediğim yerden yttı bideBol şanslar ortak ,Dün değin gibi çok kötü kaçtı 11 K ya yakın verdi
Hayatta yatmam dediğim yerden yttı bideBol şanslar ortak ,Dün değin gibi çok kötü kaçtı 11 K ya yakın verdi
İddada vuryrm burada harcıyorum burada yuklu biir tutsa ytrAbi senin sayende valla at yarışı öğreniyorum yavaş yavaş
En son takip ettiğimiz yüklü vericekti de tekten gitti heralde abiİddada vuryrm burada harcıyorum burada yuklu biir tutsa ytr
Tek gelirse kuponun icerde dost ben kafada 1 i tek attım rockstar daha üstün gruptan umarım yazdigin gibi gelir
2. Altılı benim tutarsa rahat 50k verir biraz sürpriz gelbilck takldm şimdi atyrm kuğonuben kafada 4 süz oynaamam sıktıramadım eğer biraz hızlı giderse yarış 4 bunları bayıltır
Aynen 10k verir dedim10. 9k verdi tekten gttkEn son takip ettiğimiz yüklü vericekti de tekten gitti heralde abi
Valla kotu olmuş bugun kırılsa o atin bacağını abiAynen 10k verir dedim10. 9k verdi tekten gttk
Bn 1.altılının 2k yı gccgni düşünmdgm için 2.altılıya yöneldim inşallah tutar dost.size kafada 4 gelir dedim burayı geçersem altılım içerde
dostum 3cü ayak 1 numara yollarazsız oyun oynama bugün o at geçilmez ben tek atıp kupon yapıcam tek rakibi kervantay olurBugun altılımız tutarsa rahat 30k verir bence en az. En fazlada 80k tabi tutarsa destek verenlerde iyi bir şekilde görürüm miktara göre 4.koşuda başlıyor
Kacta başlıyor abiBugun altılımız tutarsa rahat 30k verir bence en az. En fazlada 80k tabi tutarsa destek verenlerde iyi bir şekilde görürüm miktara göre 4.koşuda başlıyor
Tamam sni dinldim bu şekilde değiştrdmdostum 3cü ayak 1 numara yollarazsız oyun oynama bugün o at geçilmez ben tek atıp kupon yapıcam tek rakibi kervantay olur
15:30Kacta başlıyor abi
Burdayız abi tay tvyi acarim tvden
Kaçta başlıcak abiTamam sni dinldim bu şekilde değiştrdm
Eklemen iyi olmuş o at önde rahat kalırsa biterebilir bol şans dostTamam sni dinldim bu şekilde değiştrdm
Ortk 6 lı 15:30Kaçta başlıcak abi
Eyvallah ortk bnm tek. Endişem a. Çelik çok fazla şans tanımdm inşallah gunun de olmz ve koşu almzEklemen iyi olmuş o at önde rahat kalırsa biterebilir bol şans dost