- 390
- 178
- 43
Bolsans altılı ikramiyesi gibi olmuş 😁Allah bereket versin 450 liraya 11.527 aldık
Bolsans altılı ikramiyesi gibi olmuş 😁Allah bereket versin 450 liraya 11.527 aldık
burdada 1 yollarazı çok tutuyorum onun arkasına sıralı patlatayım yine bakalım nolacakBolsans altılı ikramiyesi gibi olmuş 😁
Aybarsida koyburdada 1 yollarazı çok tutuyorum onun arkasına sıralı patlatayım yine bakalım nolacak
Yollaraz Yaşarcık gibi öne mi düşüyorburdada 1 yollarazı çok tutuyorum onun arkasına sıralı patlatayım yine bakalım nolacak
eskiden kafayı alıyordu artık 2 3 de gidip sprint atabliyorYollaraz Yaşarcık gibi öne mi düşüyor
baya iyi aldiyollaraz alir
2.10 tekHatalı tekler attınız bence günün en sağlam teki burada 2 numara golden jet rahat kazanır etkili düzlük sprintiyle
2.3.7.8.9 burasiHatalı tekler attınız bence günün en sağlam teki burada 2 numara golden jet rahat kazanır etkili düzlük sprintiyle
Bol sanslar2.10 tek
Son ayak sufle tek oyun var, favori gelmesin
Dostum burada 2 gecılmez2.3.7.8.9 burasi
Yıllarımı verdim bu yarıslara
Dostum önemli olan yarışı kurmak bu atın yanına at yazanın eli kırılır başka yerlerde atıcaktım ilk 3 ayak gibidostum 2 numaranın geleceğini bizde biliyoruz yüzde 51 agf zaten yıkmaya gidiyoruz para versin diye