- 2,242
- 2,415
- 113
Palamut sıkıntı dost balık iyidirpalamut çevir dost mevsimi şimdi
Palamut sıkıntı dost balık iyidirpalamut çevir dost mevsimi şimdi
nereye attın dost bıze gelen gıden yokSinan seninki kayıtlı değil di @erhanbey22 sana attım 250 yi 5 kişi 50 TL bolusun
Bol şans dostKupon tutarsa sadece destek veren arkadaşlara 380₺ dağıtım bol şanslar
Açık
ÜST 2.5
Üst/Alt, Normal Süre
Takımlar
Budapest Honvéd
Ferencvárosi TC
- 00
- 00
- 1. Y00
- 00
- 00
1.76
Açık
ÜST 2.5
Üst/Alt, Normal Süre
Takımlar
Diósgyőri VTK
Nyíregyháza Spartacus FC
- 22
- 00
- 1. Y20
- 30
- 20
1.81
Açık
ÜST 2.5
Üst/Alt, Normal Süre
FC Lugano
-
FC Winterthur
1.75
Kazandı
Evet
Her İki Takım da Gol Atar, Normal Süre
Takımlar
Kayserispor
Konyaspor
- 20
- 00
- 41
- 1. Y12
- 12
1.62
Açık
ÜST 2.5
Üst/Alt, Normal Süre
Takımlar
Lille OSC
Angers SCO
- 01
- 00
- 25
- 1. Y10
- 10
1.57
Açık
ÜST 2.5
Üst/Alt, Normal Süre
BSC Young Boys
-
FC Luzern
1.64
Açık
ÜST 2.5
Üst/Alt, Normal Süre
FC Lausanne-Sport
-
AC Bellinzona
38 ide bana atarson işte hallederiz sorun etmegelmiş 4 kişi mi 5 kişi mi bu şimdi
Ekli dosyayı görüntüle 277348
4 kişi dedi dost 50 düşsün 4 kisiyegelmiş 4 kişi mi 5 kişi mi bu şimdi
reco erkan ceto sınan ben dost lıste bu sekıl geldi38 ide bana atarson işte hallederiz sorun etme
Şaka yapıyorum canım bol şansreco erkan ceto sınan ben dost lıste bu sekıl geldi
Valla dost 250 atacam diyordun varsa yok demeyizArkadaşlar payfixte bu kupon ytrsa diye 1,2k var gerçekten ihtiyacı olan varsa yazsn burdn dm kapalı bnm 200 dağıtım şimdiden 😍
12 kesmiş demkki @Dinyepers @Eko35 @66yozgat @Sino16 ve sengelmiş 4 kişi mi 5 kişi mi bu şimdi
200u @Umutks41 at 38i bolustur bencegelmiş 4 kişi mi 5 kişi mi bu şimdi
Oo dün cekeydim atrdm dost dün 8k kaybettim o gerizekalı çekim saçmalığı yuzundnValla dost 250 atacam diyordun varsa yok demeyiz
O zaman at bir sigara parası imkanın varsa borcumuz olsun bu aralar işten çıktık durum pek icacici değilOo dün cekeydim atrdm dost dün 8k kaybettim o gerizekalı çekim saçmalığı yuzundn
Olani yolldm işte klni kupon ypmk için siteye attm ☹O zaman at bir sigara parası imkanın varsa borcumuz olsun bu aralar işten çıktık durum pek icacici değil
Sezer dostun parasının geçmedi adam yoktur forumda herhalde bu itham pek yakışmamış dost keşke sessiz katilmasaydinBen takip etmicem etsek de kazansa bile kankalarına verirsin bol şasn yine de
Yazı yazdm begenseydn sahada verrdik o yüzden burda boş goy goy yapmayın lütfenBen takip etmicem etsek de kazansa bile kankalarına verirsin bol şasn yine de
Sağlık olsun dost kesene bereketOlani yolldm işte klni kupon ypmk için siteye attm ☹
Balıkçı dayida öptü beni bugün 😍Sezo kesene bereket dostum