- 27,882
- 25,613
- 113
3 erhanbey 2 umut 5 ederKim olum bu 5 kısı cıksın
3 erhanbey 2 umut 5 ederKim olum bu 5 kısı cıksın
Enısteye gelen bize gelir diger göt tanımıyorum3 erhanbey 2 umut 5 eder
Bol şansınız olsun dost
erhanbey bu zamana kadar kımın payını yemıs hc tanımadıgımız adamlara bıle yapmadık haksızlık dostBelliyiz zaten
Yanimda olsan nuddle cheecake ismarlardim sanaBeyler ciddi anlamda ne sigaram var ne yemek param el uzatan olursa karşılıksız bırakmayız Allah'ın izni ile
Düşünmen yeter dost olsada yesek valla soğan ekmekte olur buskivide şuan ayrım yapacak pozisyonda değiliz pekYanimda olsan nuddle cheecake ismarlardim sana
Ama nakit yok cebimden parami calmis siteler
Nisantasindayim tumelit mekanlar bizim sinirsiz krediDüşünmen yeter dost olsada yesek valla soğan ekmekte olur buskivide şuan ayrım yapacak pozisyonda değiliz pek
Normaldir abi kış a giriyoruzIsrarla yaziotum forum olarak en capsiz ayimizi bu ekim ve kasim aylarinda yasioruz uzak ara
Kim tatava yapıyor enıste bas 31 cevreye
Bnm rollerimde takip etmeyen bir Allah'ın kuluna para vermem zamanla tanırsın bniBoş goy goy değil dostum foruma dün katılmadım ben. Defalarca da dağıtım yapmış insanım burada bir allahın kuluna yalakalık çekmedim 3 kuruş içni ama yalaka tipler çok var.
3-5 kez rolling katıldım kazandı saatlerce destek verdik gidip adam rolling sonunda konuda 5-10 mesajı olana verdi bide caz yaptı para için mi takip ettiniz özelden gerekli kişileri gördüm diye.
Boşver dost burda çoğumuz seni tanıyoruz sıkma caniniBnm rollerimde takip etmeyen bir Allah'ın kuluna para vermem zamanla tanırsın bni
He biz takıp etmedık diyemi atmadın bizedeBnm rollerimde takip etmeyen bir Allah'ın kuluna para vermem zamanla tanırsın bni
Ucak ney enişteadam kazanmadı ucaktan almıs bı seyler dıye payfıxte para var atayım dedı sıze roll patates mevzu nereye geldı yıne
aviator enişte teyyareUcak ney enişte