Yaw benim anlatmak istediğimi anlamadınız siz 1 1 olsa ne olur tutmuş olur en fazla oda şansa bala iy 0 diye bi analiz yok yaniŞimdi 1/1 olur iskorpit canına okur tost çok konuşma
Yaw benim anlatmak istediğimi anlamadınız siz 1 1 olsa ne olur tutmuş olur en fazla oda şansa bala iy 0 diye bi analiz yok yaniŞimdi 1/1 olur iskorpit canına okur tost çok konuşma
Ay cenenin bagına skaym Umut 1.1 iyi izleYaw benim anlatmak istediğimi anlamadınız siz 1 1 olsa ne olur tutmuş olur en fazla oda şansa bala iy 0 diye bi analiz yok yani
Çsk da +18 handikap ta ☹Yaw benim anlatmak istediğimi anlamadınız siz 1 1 olsa ne olur tutmuş olur en fazla oda şansa bala iy 0 diye bi analiz yok yani
Zaten umutun handiden yatıcak tık dost s. EtSivas iki oldu 2/2 olurmu seriden
+15 handide cnm bu sefer olcak gibiZaten umutun handiden yatıcak tık dost s. Et
Maçta olmuş 20 fark dost neyi yatıyoZaten umutun handiden yatıcak tık dost s. Et
Yatar bak gorursunMaçta olmuş 20 fark dost neyi yatıyo
Ya dedım sımdı dep kapanıyor Sivasa yorgun geldi en azından 0.1 olur gecti içimden dep te hiç iş yokmusbasaktan gaz aldı sıvas enıste yurur bı kac hafta konferansta da geriden döndü ilk yarı yuklendı
bizim gruba 2 senedir şans verıyo daha bı kıpırtı yok enişte@Shellac bizim gruba bir sans daha verebilirmisin dost
Busefer olucak enıste en az onun kadar üzüldügümüzü biliyor shell dostumuz ama bi sansa bakar düzelicekbizim gruba 2 senedir şans verıyo daha bı kıpırtı yok enişte
affettirme kuponu istiyoruz shellacBusefer olucak enıste en az onun kadar üzüldügümüzü biliyor shell dostumuz ama bi sansa bakar düzelicek