- 11,743
- 5,748
- 113
Ama niye son dakika iptal ediliyor onu anlamadım
Umarım öyle olur. Ertelenen maç ne olcak şimdi diğer maçlar gelse bile o maç beklenicekmi yoksa kupon kazancını alabilecek isin o maç hariçdiğer maçlarda bu şans devam eder umarım dost
Kafamda deli sorularBir gol daha gelmez mi? 😄
Öyle bedavaya getiremiyoruz biz Shellac bilir gol başı 1 duble rakıBir gol daha gelmez mi? 😄
Bitsin be bro bizden mi önemli 😄 Geceye bir maçım kaldı öğlen 5li kombineden tek maç kaldı.O kuponum otursunda rakı dükkanı açarız 😄Bak bitti 1-2. Şuraya google dan bi foto koysan en azından bi penaltı çıkardı
Dükkana gerek yok 35lik yeterli bana 24 saat açık tekelBitsin be bro bizden mi önemli 😄 Geceye bir maçım kaldı öğlen 5li kombineden tek maç kaldı.O kuponum otursunda rakı dükkanı açarız 😄
Tebrikler kaybettinizDükkana gerek yok 35lik yeterli bana 24 saat açık tekel
Sinerji yok gelmez bu kupon dostbu kolombiya gelsin artik
Deme öyle reis 1 er gole kalmışız 😄Sinerji yok gelmez bu kupon dost
gelecekkk iptal olsadaSinerji yok gelmez bu kupon dost
Şimdi penaltıdan attı dost bizi bekliyorlarmışDeme öyle reis 1 er gole kalmışız 😄
Vallahi duşa girdim çıktım maçı açtım 10 saniye sonra ev penaltı oldu reis 😄 Bakalım 2.yarı 1er gol gelir miŞimdi penaltıdan attı dost bizi bekliyorlarmış
essek degiller yaVallahi duşa girdim çıktım maçı açtım 10 saniye sonra ev penaltı oldu reis 😄 Bakalım 2.yarı 1er gol gelir mi
Gelmesi dileğiyle dostVallahi duşa girdim çıktım maçı açtım 10 saniye sonra ev penaltı oldu reis 😄 Bakalım 2.yarı 1er gol gelir mi