Kanka bol şans güzel kupon ben şöyle diyim 1 Werder son maçta adeta patladı ben onu Wolfburg maçında bekliyordum gitti Paderborn a patladı Bayern i de boş geçmez Bayern de gol bulur bence o maç gelir
2 Randers deplasmanda daha iyi evinde kolay ve saçma goller yiyor Hobro dan da gol yer ama atar da Hobro puanı kovalayacak ilk golü deplasman da atabilir bu maç ta gelir 1,5 üstü geçerler
3 Hamburg diyince Pandemi den sonraki şu son 5 maçlık süreçte akla 3,5 4,5 gol üstü geliyor ama bu maç bence sıkıntılı niye deyecek olursan ben Hamburg un bu maçta gol yiyeceğini sanmiyorum rakip Holstein Kiel gibi bir deplasman takımı değil ve gittikçe dibe doğru ilerleyen son maçlarında habire puan kaybeden bir takım tek sorun şu Hamburg 4 tane gol atar mı bu takıma tek başına şu anki performansiyla son maçında gol yememeyi de hatirladilar yani isteseler 5-6 yaparlar o yüzden sıkıntı dedim çünkü deplasman gol falan atılamaz ve su an handikap yapılabilecek takımların başında Osnaburck geliyor en az 3 golü var Hamburg un dedim ya istese 5-6 yapar bu takıma olma ihtimali yüksek bir maç ben bu maça oynasam ev sahibi 2,5 üst gol oynarım tek başına o atar ama deplasman gol falan bulamaz
4 Monchengladbach Wolfsburg son 6 deplasman maçından 5 ini kazanıp 1 inde berabere kalıp hiç kaybetmeyen 18 puanlık deplasmandan son 6 maçta 16 puan çıkartan Wolfsburg bu sefer Monchengladbach i gözüne kestirdi Wolfsburg bu son deplasmandaki 6 maçından sadece 1 tanesi iy. 1,5 üst olmuş 1 tanesinde hiç gol çıkmamış diğer 4 ünde ise ilk yarıda 1 gol cikmis Monchengladbach ise evinde dengesiz saldırdığı için kolayca goller yiyor Wolfsburg bu deplasmanı da golsüz geçmez bence iy. 1,5 üst olur bu maç
5 Getafe Espanyol Getafe alttaki takımlara son sıralardaki ligin ilk yarısında handikap yapmış bir takım rakip Espanyol onlara da handikap yapar mı bence hayır yspamaz Espanyol bu ligin köklü takımlarından küme düşerse Barcelona derbisi en az 1 yıl oynanmaz ama Espanyol son galibiyetiyle kendine gelme sinyalleri içerisinde ve kalan maclardaki fikstürü de gayet iyi kalan son 10 macta yukarıdaki takımlardan 3 tane Zorlu maçı var Barcelona-Real Sociedad-Valencis geri kalan maçları gayet iyi ve Getafe deplasmanından da puan veya puanlarla dönecektir 2-3 gol tahminine bişe diyemem ama puanla döner buradan sadece bu maça yorumsuzum
Bol şanslar umarım biraz maçları anlatabilmisimdir