- 15,256
- 7,579
- 113
Evet dün paylastigimiz 2 mac ta geldiBugünkü 2 maç Varbergs-Goteborg iy. 1,5 üst ve 3,5 üst ile Alsnyaspor-Antalyaspor 3,5 üst sürprizle 4,5 ve 5 ust
Bugün
Kapfenberg-Horn iy. 1,5 üst
Granada-Villa Real iy. 2,5 üst
Evet dün paylastigimiz 2 mac ta geldiBugünkü 2 maç Varbergs-Goteborg iy. 1,5 üst ve 3,5 üst ile Alsnyaspor-Antalyaspor 3,5 üst sürprizle 4,5 ve 5 ust
2 Maçtan birini bende kuponuma atayımEvet dün paylastigimiz 2 mac ta geldi
Bugün
Kapfenberg-Horn iy. 1,5 üst
Granada-Villa Real iy. 2,5 üst
Tekrardan Hoş geldin dostum Forumun huzurunun kaçmasını istemiyoruzMerhaba arkadaşlar ben.geldim forumda düzen bozucu tavirlarimdan dolayi düzen kurucular tarafindan üç günlük bir uzaklaştırma kararının ardindan tekrar sizlerleyim nasılsınız bakalimm
Kral burda herkesin pskolojisi bozuk valla bak olay bana patladı ama oraya gelene kadar saatlerce alttan aldım en iyisi kimseyle muhatap olmamak bundan sonra böyleTekrardan Hoş geldin dostum Forumun huzurunun kaçmasını istemiyoruz
Dostum muhabbet edebilirsiniz bilgi alışverişi yapabilirsiniz bir sorun var ise bizi bilgilendirmen yeterlidir.. ama saygısızlık bir birinize karşı hoş olmayan yorumlar yapmayın yeterlidirKral burda herkesin pskolojisi bozuk valla bak olay bana patladı ama oraya gelene kadar saatlerce alttan aldım en iyisi kimseyle muhatap olmamak bundan sonra böyle
Bol şans orti2 Maçtan birini bende kuponuma atayım
bol şans orti Granada maçı ya çok gollü geçecek 4 5 gol gibi yada maç sonuna kadar 2 gol çıkar, umarım İY 2 Gol atsınlar senin işine yarasın ortiBakalım gelecek mi
Ekli dosyayı görüntüle 78488
Kanka Granada evinde açık oynayacak VillavReal evinde zorlanip deplasmanda daha kolay gol bulan bir takım defans yapan takımlara karşı kilidi açmakta çok zorlanıyorlar ama üstüne gelen takımlara daha kolay gol buluyorlar tam bir kontra atak futboluna dayalı oyuncuları var ilk yarıdan 2 tane atarlarsa şaşırmam.Granada,Real Betis maçında önce 3 puanı kaçırdı sonra 1 puanı zor kurtardı o maçta o maçın kaybıyla Villa Real e hücum yaparak hızlı başlarlar ama golleri Villa Real bulu ilk yarı 2 de çok cazip ama biz ustcuyuz biliyorsunbol şans orti Granada maçı ya çok gollü geçecek 4 5 gol gibi yada maç sonuna kadar 2 gol çıkar, umarım İY 2 Gol atsınlar senin işine yarasın orti
Katılıyorum orti olabilir güzel maç bol gollü maç olsun 3 5 e kadar yolu var erken gol işi güzelleştirirKanka Granada evinde açık oynayacak VillavReal evinde zorlanip deplasmanda daha kolay gol bulan bir takım defans yapan takımlara karşı kilidi açmakta çok zorlanıyorlar ama üstüne gelen takımlara daha kolay gol buluyorlar tam bir kontra atak futboluna dayalı oyuncuları var ilk yarıdan 2 tane atarlarsa şaşırmam.Granada,Real Betis maçında önce 3 puanı kaçırdı sonra 1 puanı zor kurtardı o maçta o maçın kaybıyla Villa Real e hücum yaparak hızlı başlarlar ama golleri Villa Real bulu ilk yarı 2 de çok cazip ama biz ustcuyuz biliyorsun
Yaptın mı kupon senKatılıyorum orti olabilir güzel maç bol gollü maç olsun 3 5 e kadar yolu var erken gol işi güzelleştirir
birazdan yapıcam ortiYaptın mı kupon sen