- 107,913
- 159,885
- 113
Almanya da bu kadar az korner atıyorsaBeni yatırdı Almanya kornerden yattım diğer 3 maç çok güzeldi be ikinci yarı Hamburg handikap geliyor fark gelecek
Almanya da bu kadar az korner atıyorsaBeni yatırdı Almanya kornerden yattım diğer 3 maç çok güzeldi be ikinci yarı Hamburg handikap geliyor fark gelecek
Bol şans ortiBı de bunu denicez bakiyesi olanlar Hamburg gollere yüklensin en az 3 u atacak fark gelecek
Ekli dosyayı görüntüle 77878
Valla bı tek Hamburg a kalmıştı kupon gozgore göre kupon gitti Monchengladbach golü çok erken bulunca öyle olduAlmanya da bu kadar az korner atıyorsa
2. Kupon gelir umarım orti gelicek diyoruz bakalımValla bı tek Hamburg a kalmıştı kupon gozgore göre kupon gitti Monchengladbach golü çok erken bulunca öyle oldu
iY 3 atar diyordum hamburg bu gidişle berabere kalıcak yada son dakika art Arda 2 gol atar mıHamburg a bak şaka gibi bunlardan da gol yedi Stutgart su takımı gecmezsen sıralamada ayıp sana
iY 14 korner RandersTrabzon maçı da 3. golü bulacak takım önemli eğer Fenerbahçe bulursa maç uzatmaya gider o skorla bitebilir ama eğer Trabzon golü bulursa işte o zaman 5 6 gollü bir maç izleriz uzama ihtimali ortadan kalkar bir de Randers Hobro maçı şu an 2-0 ilk yarı korner patlaması oldu ikinci yarı gol patlaması olur 4,5 5,5 üst gol gelir
Aynen ne korner çıktı ya ilk yarıda uzun zamandır böyle korner görmemiştim ikinci yarı bu sefer goller gelir iyi bilmissin bu maciiY 14 korner Randers
Espanyol en kötü 1 tane atar diyordum güzel maç Olacaktı kırmızı işi bozduAynen ne korner çıktı ya ilk yarıda uzun zamandır böyle korner görmemiştim ikinci yarı bu sefer goller gelir iyi bilmissin bu maci
Penaltı kaçırdı eviY 14 korner Randers
Penaltı kaçırdı ev
Gelir mi gelir bol şanslarBiraz Analiz Sürpriz Tahminler..İsteyen Değerlendirebilir..Herkesin Görüşü Önemlidir..
Ekli dosyayı görüntüle 77753