- 67,342
- 39,605
- 113
Ne oldu dost yine mi dagitican
Ne oldu dost yine mi dagitican
Adam sürekli dağıtıyor yoruldu artık dagitmaktan suatNe oldu dost yine mi dagitican
WonHerkese bol şans
Yeter bencedeAdam sürekli dağıtıyor yoruldu artık dagitmaktan suat
Konusunda oldugun adamin da bir farki yok para atinca insan mi oluyorAdam sürekli dağıtıyor yoruldu artık dagitmaktan suat
Hiç bişey anlamadım bu nasıl Türkçe suat.daha anlaşılır yaz.hee lazistandanmi bahsediyorsunKonusunda oldugun adamin da bir farki yok para atinca insan mi oluyor
O senin sorunun bro gayet acik netHiç bişey anlamadım bu nasıl Türkçe suat.daha anlaşılır yaz.hee lazistandanmi bahsediyorsun
Birine adam deilsin diyosun ama kime diyosun bro o üyenin nicki yokmu?bu adamı savunurken makara yapiyosun saniyordum ben.bi bildiğin brentford hatta brentford bile bunun gibi deildi o açıyordu 2 kişiye 25 çekiliş ödülleri gönderiyordu bu sürekli dağıtım yapicam diye millete takip ettiriyor kimseye bişey attığı yok.boyle adam mı olunuyor?neyi savunuyosun amacın ne onuda anlamadimO senin sorunun bro gayet acik net
Ben kimseyi savunmuyorum. Sen iki ayni adamdan birine bisey demiyon digerine 2 paragraf yazi yaziyosun bende diyorum ki tutarli ol adam ödul atti diye farkli biri olmadi neyse bosver senBirine adam deilsin diyosun ama kime diyosun bro o üyenin nicki yokmu?bu adamı savunurken makara yapiyosun saniyordum ben.bi bildiğin brentford hatta brentford bile bunun gibi deildi o açıyordu 2 kişiye 25 çekiliş ödülleri gönderiyordu bu sürekli dağıtım yapicam diye millete takip ettiriyor kimseye bişey attığı yok.boyle adam mı olunuyor?neyi savunuyosun amacın ne onuda anlamadim
La bro o adam banada ödül atmayabilirdi ben niye atmadin diye adama laf edecek deildimki.o adam 1 2 kişiye yazarım dedi yazdı.bu adam sürekli hep ödül aticam diyip atmıyor ve bide üstüne bana laf sokup sana kapak olsun dedi bnde ona laf sokdum olay bundan ibaret.en basitinden daha dün gece bu ark millete 4 5 saat roll takip ettirdi 3 kişiye ödül aticam dedi sonra 1 kişiye attım diyip konuyu kilitletmedi kime attigida belli deil.o dier adam 1 2 kisye dedi 4 kişiye attı bnde bu arkadaşa laf sokdum.simdi senin amacını hic anlamadım ben ne demek istediğini de anlamadım bu adam para verse biri adamı böyle savunmazdi şuan su msjlari yazan üyeliğin sahibini olan kisimi acaba onu bile dusundumde neyse bosverdim iyi günler kardeş bol şanslar.Ben kimseyi savunmuyorum. Sen iki ayni adamdan birine bisey demiyon digerine 2 paragraf yazi yaziyosun bende diyorum ki tutarli ol adam ödul atti diye farkli biri olmadi neyse bosver sen
Allah akil versin o zman sana dost aynen o benim sana diyoruz ki bak anlattigin olayin aynisini tipkisini yapti diyorum israrla anlamak istemiyosun. Birebir ayni olay yasandi adamlar banlandi lazistan yuzunden biz sahtekarsin dedik diye laf atti kendiside banlandi zaten olay bu ben kimseyi savunmuyorum anladin mi ? Ben tutarli ol diyorum sadece neyse uzatmaya gerek yok ama olayi dogru anlaLa bro o adam banada ödül atmayabilirdi ben niye atmadin diye adama laf edecek deildimki.o adam 1 2 kişiye yazarım dedi yazdı.bu adam sürekli hep ödül aticam diyip atmıyor ve bide üstüne bana laf sokup sana kapak olsun dedi bnde ona laf sokdum olay bundan ibaret.en basitinden daha dün gece bu ark millete 4 5 saat roll takip ettirdi 3 kişiye ödül aticam dedi sonra 1 kişiye attım diyip konuyu kilitletmedi kime attigida belli deil.o dier adam 1 2 kisye dedi 4 kişiye attı bnde bu arkadaşa laf sokdum.simdi senin amacını hic anlamadım ben ne demek istediğini de anlamadım bu adam para verse biri adamı böyle savunmazdi şuan su msjlari yazan üyeliğin sahibini olan kisimi acaba onu bile dusundumde neyse bosverdim iyi günler kardeş bol şanslar.
Bende onu diyorum zaten hatta sende mi ban yemistin la onun yuzundenHerkes kendine göre haklı oluyor. Neyin tartışması la bu iki adamda sabıkalı zaten.
Evet kanka bundan farkı yok onundaBende onu diyorum zaten hatta sende mi ban yemistin la onun yuzunden
2. Adam kim onu anlamadım bu 1 ayrıca suatla yıllardır güzel bı ilişkimiz var şimdi laf yazıyor ama lafın nereye gittiğini bilmiyor yada karşıdaki ne düşünürse düşünsün oda umrumda deil diyor kötü oldu bu is farkindadir deildir bilmem ama kötü şeyler yazdı üzüldüm bu durumaHerkes kendine göre haklı oluyor. Neyin tartışması la bu iki adamda sabıkalı zaten.
Aga nasil anlamadin lazistan iste onu diyorum aynj sekilde millete takip ettirip 1 kisiye ulastim dedi olay oldu adamlar banlandi diyorum o kisi kim diyon hala kim olacak lazistan iste2. Adam kim onu anlamadım bu 1 ayrıca suatla yıllardır güzel bı ilişkimiz var şimdi laf yazıyor ama lafın nereye gittiğini bilmiyor yada karşıdaki ne düşünürse düşünsün oda umrumda deil diyor kötü oldu bu is farkindadir deildir bilmem ama kötü şeyler yazdı üzüldüm bu duruma
Ben seninle de kavga ettim kötü biri olmadığını biliyorum o konuda sorun yok. Ama senin o konuda ki durumunla Suat'ın bu konuda ki durumu aynı şey. O sana diyor ki ben burada ironi yada gerçek bulunabilirim ve sen buna tepki gösterip sasiriyorsan bende o konuda senin bulunamana şaşırıyorum demek istiyor . Emmi lazda aynı seyin laciverti. Anlam eksikliği yaşadın sadece kötü bir şey demedi2. Adam kim onu anlamadım bu 1 ayrıca suatla yıllardır güzel bı ilişkimiz var şimdi laf yazıyor ama lafın nereye gittiğini bilmiyor yada karşıdaki ne düşünürse düşünsün oda umrumda deil diyor kötü oldu bu is farkindadir deildir bilmem ama kötü şeyler yazdı üzüldüm bu duruma
Aynen ve kesinlikle ciddi olarak bulunmamBen seninle de kavga ettim kötü biri olmadığını biliyorum o konuda sorun yok. Ama senin o konuda ki durumunla Suat'ın bu konuda ki durumu aynı şey. O sana diyor ki ben burada ironi yada gerçek bulunabilirim ve sen buna tepki gösterip sasiriyorsan bende o konuda senin bulunamana şaşırıyorum demek istiyor . Emmi lazda aynı seyin laciverti. Anlam eksikliği yaşadın sadece kötü bir şey demedi
Ben biliyorum la yanlış anladı sadece konu amacını aştı boş iş bunlar. Bu ikisi de sorunlu. Ben yaşadığımı biliyorum. Lazın bir kez olsun konusuna gitmedim milletin hakkını savunmam haricindeAynen ve kesinlikle ciddi olarak bulunmam