Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Siemple/ Pazar Mesaisi

Kupon Miktarı
2200
Kupon Oranı
3.25

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,116
1,487
113
Ne yapmisim ? Soyleyin hele bende bileyim.
La olm 3 kurus icin adamliginizdan olmayin multi yan char hesap acip milletin hakkina giren adama para atmadik diyemi bu tatava ?
Ek olarak odullerin tamami sahiplerine gitti.

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,116
1,487
113
Ağzını topla la. Senden kuruş isteyen bekleyen olmadı sen hala daha neyin kafasındasin.
Sen konunun muhattabi degilsin, oradaki konuda benimle alakasi Yok deyip durdun sana lafim yok, butragueno onada lafim yok,
Sorun sizin kime ve neye inandiginiz beni neyle kiyasladiginiz.

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,116
1,487
113
Sizi son kez muhattap alip yaziyorum, konuyu takip etmeden neyin ne oldugunu bilmeden yalan yanlis konusmayin.

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,064
8,187
113
Sen konunun muhattabi degilsin, oradaki konuda benimle alakasi Yok deyip durdun sana lafim yok, butragueno onada lafim yok,
Senin söylem ve tutumun yanlış birader. O gün küfür etmek yerine adam gibi cevap verseydin bugün bunları kimse konuşmazdı. Senin attığın ödülden banane suata ne mevzuyu biliyorsun hala daha üst perdeden ahlaksızca konuşuyorsun. Benim düşüncelerim beni ilgilendirir.

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,102
37,790
113
Boyle desen sorun yoktu sen bize laf attin seni tanimiyoz tabiki forumda bildigimiz adama guvenicez

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,102
37,790
113
Bilader muhattap olma diyon millete ne akil veriyon veya yonlendiriyon ?
Alikiran baskesen misin ? Yoksa sende multi yanci uckagitci dolandiricimisin ?
Beni bilen bilir senin lafinla hicbir sey eksilmez bende rahat ol ben arkadasimla konustum bak işine dahil olma

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,064
8,187
113
Bilader muhattap olma diyon millete ne akil veriyon veya yonlendiriyon ?
Alikiran baskesen misin ? Yoksa sende multi yanci uckagitci dolandiricimisin ?
30 küsur yaşındayım kimsenin aklına ihtiyacım yok. Sen hala daha konuşma tarzının farkında bile değilsin. Bu halinle suati yine haklı çıkardın. Konuya gelen sensin birader muhattap olmayacak olanda sensin uzatmadan yolunu al hadi sen

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,116
1,487
113
Lan senden beklediğimiz konuşma bu. Sen haksız olsanda böyle konuş kimse gikini çıkarmaz. Ama senin üslubun ofsayt.
Arkadaş Ben neden birinin ortaya attigi luzumsuz laflardan dolayi senle kufurleseyim?
Demekki seninde uslup yanlis .
Ben yinede sizi tanimam etmem eger kirdiysam kusura bakmayin.
Ama bilinki yanlis bise yapmadim.

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,064
8,187
113
Arkadaş Ben neden birinin ortaya attigi luzumsuz laflardan dolayi senle kufurleseyim?
Demekki seninde uslup yanlis .
Ben yinede sizi tanimam etmem eger kirdiysam kusura bakmayin.
Ama bilinki yanlis bise yapmadim.
Onu kendine soracaksın. Ettiğin küfürü hatırlıyorum hala. Ben sana durduk yere küfür etmiş olsam aynı tavrı sende alırsın.
Sorun yok iyi günler.