Aklardan karton da bi paket kardasin100 liraya dayanacak herhalde
Aklardan karton da bi paket kardasin100 liraya dayanacak herhalde
Bilmiyorum dışarıya gönderilmesinide kartonuna zam geldi 340a aldımKartonu kaç lira dışarıya kac tane kargo çıkarılabilir
ne para var millette. kaç para yapıyor. hesaplayan adamlar?Geçen 15 karton aldım kacakcı gibi hissettim
Sigara fabrikasında çalışıyorum . 500 lira olur inşallah.Sigaraya zam hayırlı olsun
Adamın işi gücü sigaraya alkole zam yapmak zaten.cunku biliyor onları içenler bağımlılar 200 lirada yapsa alicaklar.1 senede 3. Yada 4. Zam oldu buSigaraya zam hayırlı olsun
Bıraktım şimdi sigarayı almiyorumAdamın işi gücü sigaraya alkole zam yapmak zaten.cunku biliyor onları içenler bağımlılar 200 lirada yapsa alicaklar.1 senede 3. Yada 4. Zam oldu bu
Ne kadar olmuş hangi sigaraydi.ben az önce aldım hala fiyat ayniydiAz önce aldım aynı fiyata yeni mi değişmiş ve yeter yahu artik
Sigara zamlimiydi?eski fiyatı neydi zamlı ise şimdi kaça aldın bro?Aksam 10 bira 2 sigara ya 1000 lira verdim
Bira bira degil sigara desen sigara degil kalite kalmadi hem fiyatlar uctu.bulgardan bira aliyorum hem yari fiyati hem tat farkli
Yok zamli degildi 79Sigara zamlimiydi?eski fiyatı neydi zamlı ise şimdi kaça aldın bro?
Bende bulamadım 4 karton şoktan aldım ayrı ayrı karton tek seferde 4 vermedilerDostlar iyi geceler koliyle sigara nerden alabilirim acaba yada 10-15 karton sigara almak istiyorum mümkünse daha fazla ama metro market dahil hiçbir yerden 5 kartondan fazla alamadım İstanbul'da bildiğiniz yer varmı acaba şimdiden teşekkürler iyi akşamlar
Kimse 30 gün alkol içmese imamların maaşı ödenemez. Sen hiç kadro bulamayan imam gördün mü. Gerekirse yeni cami yaparlar ama kadrosuz imam bırakmazlar. O yüzden dolayı şeriatle yönetilen İran'dan bile 3 katı fazla cami var ülkedeAdamın işi gücü sigaraya alkole zam yapmak zaten.cunku biliyor onları içenler bağımlılar 200 lirada yapsa alicaklar.1 senede 3. Yada 4. Zam oldu bu