- 966
- 333
- 63
bende yemedim ama yedik merak etme sadece günü gelmedi fişlenmisiz yıllardır bu forumda bile devletin gizli ajanları vardır bilemeyiz umarım yeni bir yasa çıkar bu cezaları kaldırırlarBen yemedim ceza daha, 10 senedir oynuyorum
bende yemedim ama yedik merak etme sadece günü gelmedi fişlenmisiz yıllardır bu forumda bile devletin gizli ajanları vardır bilemeyiz umarım yeni bir yasa çıkar bu cezaları kaldırırlarBen yemedim ceza daha, 10 senedir oynuyorum
Kafan ne güzelmiş güle güle kullan maşallah maşallahbende yemedim ama yedik merak etme sadece günü gelmedi fişlenmisiz yıllardır bu forumda bile devletin gizli ajanları vardır bilemeyiz umarım yeni bir yasa çıkar bu cezaları kaldırırlar
Ceza yersen birgün ne yapacağımın peşine düşersen anlarsınKafan ne güzelmiş güle güle kullan maşallah maşallah
Senin suçun yok arada geliyo böyle millete ya ceza yersem korkusu sanki asacaklar. Gidecen 1 adet a4 kağıda netten alisveris yaptim yazip verecen sulh cezayaCeza yersen birgün ne yapacağımın peşine düşersen anlarsın
Haklısın bende öyle düşünüyorum ceza geldiğindeSenin suçun yok arada geliyo böyle millete ya ceza yersem korkusu sanki asacaklar. Gidecen 1 adet a4 kağıda netten alisveris yaptim yazip verecen sulh cezaya
Devlete polisinden tut avukatina kadar slot oynayani gördüm ben bu is cigrindan cikti ulkedeCeza yersen birgün ne yapacağımın peşine düşersen anlarsın
Dün belediye otobusunde yanımda astsubay vardı adam kingbette slot oynuyordu hemde seker patlatmaca 😁Devlete polisinden tut avukatina kadar slot oynayani gördüm ben bu is cigrindan cikti ulkede
Aynen ben stadda görüyordum hiç adı duyulmamış sitelerde oynuyanlar gördüm kaç defa zaten bu konulara bakan adam akıllı bir avukat bile yok herkes birsey söylüyor kabahat kanunu olduğu için önemsenmiyor insanlar tarafından fakat bir avukat ile görüştüğüm de her yatırım cekim için ayrı ayrı ceza kesilir yalanladığı takdirde dedi çok saçma geldiDün belediye otobusunde yanımda astsubay vardı adam kingbette slot oynuyordu hemde seker patlatmaca 😁
Ben de içmiyorumiçmiyorum sıkıntı yok