@sukes1982 bak senden cok içen cıktı
Hazırız dost sıkıntı yokSizma la sigara alcaz 😁
Iade olmasa cok daha iyi olurdu ama buda iyidir tbrkler.sansin daim olsunHayatındibi Mustcwen Distin Umut Dinyepers payfix şişirin dm den sonuçlanınca görcem sizi eğer sızarsam uyanınca hesabınızda ama sızmam gibi 2 biram var yarım saate sığar siz şimdiden atın haydi
Dayı bunun kafa gidikken kelle başı 500 er koparmak lazım sızarsa biterizSizma la sigara alcaz 😁
Gelir simdi derki.kafam nasil guzel biliyomusun 😁@sukes1982 bak senden cok içen cıktı
Ben onların içtiklerini dişime dökerim fotoğraf atılsa boyut büyük diyo ama neyse kimseyle yarışcak durumda değiliz aslen Bulgaristan Göçmeniyim Slav sayılırım ama isteyen olursa kapışırız😂😂😂😂😂@sukes1982 bak senden cok içen cıktı
500 kim kime atiyor umut hayal kurma awDayı bunun kafa gidikken kelle başı 500 er koparmak lazım sızarsa biteriz
Dayı bi bayram olamadık aq dolandırıcılıkta Nirvana yapan Berat2010 da olamadık500 kim kime atiyor umut hayal kurma aw
Niye sen bana attın geçen ay 500500 kim kime atiyor umut hayal kurma aw
Ayrıca bunu da unutma😂😂😂Sino dost ben sana 10 paket sigara parası atayım bu kuponu gözümüzün önünden çek
Ben onu yazarken kupon tutarsa 10 paket sigara parası isterim yazıcaktım klavye öyle düzeltmiş dostAyrıca bunu da unutma😂😂😂
Günde 3 paket içiyorum pardon yiyorum dost500 mü parlament 27.5 kişi başı 30 bereket versin🤣🤣🤣
O adamina gore seninle samimiyetimiz vardi attim.sen parasi olunca yok cekmeyecegine inandigim bikac kisiden birisin.hersey gonlunce olsun kardesimNiye sen bana attın geçen ay 500
Usenmemis bulmus aw 😁Ayrıca bunu da unutma😂😂😂
Eywallah dayı cansın hayat kumarbaz insana harbiden cok zor binbirtürlü duyguyu bi anda yasıyoruz askere gidicez 6 tane kredi kartı var bitane 40 bin kredi var bazen kafaya sıkasım geliyo sonra senin lafların geliyo aklıma 😁O adamina gore seninle samimiyetimiz vardi attim.sen parasi olunca yok cekmeyecegine inandigim bikac kisiden birisin.hersey gonlunce olsun kardesim