- 24,598
- 9,454
- 113
90 + gol be
Sen bana kupon bedelini payfixten yolla ben sana havale yaparım yarın dost uyuHayırlı teskereler umutcum seninle geçmişimiz var burada bana ilk üye olduğumda paparam yok diye havale yapmıştın eyvallah güzelliklerin için
Bnden hic para almadin mi yoksa?bazi yamyamlar var hatta suan konudalar paranin mina koyup 1 kurus kimseye atmazlar.sonra su sitede 10k kaldi yardim edin diye konu acarlar ama aynen oyle dvm ederler yine kimseye 1 kira atmazlar sonra gelip cekilis kovalamaya devam ederler.oylesine ben 1 lira atmiyorum atmamda.hatta suan konuda var 1 tanesi.o uyanik millet salak sanki.neyse susayim bn 😁Hayırlı teskereler umutcum seninle geçmişimiz var burada bana ilk üye olduğumda paparam yok diye havale yapmıştın eyvallah güzelliklerin için
Kim dayı merak ettim allahınaBnden hic para almadin mi yoksa?bazi yamyamlar var hatta suan konudalar paranin mina koyup 1 kurus kimseye atmazlar.sonra su sitede 10k kaldi yardim edin diye konu acarlar ama aynen oyle dvm ederler yine kimseye 1 kira atmazlar sonra gelip cekilis kovalamaya devam ederler.oylesine ben 1 lira atmiyorum atmamda.hatta suan konuda var 1 tanesi.o uyanik millet salak sanki.neyse susayim bn 😁
Nasip olmadı ama olur 😂😂😂Bnden hic para almadin mi yoksa?bazi yamyamlar var hatta suan konudalar paranin mina koyup 1 kurus kimseye atmazlar.sonra su sitede 10k kaldi yardim edin diye konu acarlar ama aynen oyle dvm ederler yine kimseye 1 kira atmazlar sonra gelip cekilis kovalamaya devam ederler.oylesine ben 1 lira atmiyorum atmamda.hatta suan konuda var 1 tanesi.o uyanik millet salak sanki.neyse susayim bn 😁
Bakacam la dur 25 sayfa dm var vallahi bakacam isim gucum yok zatenNasip olmadı ama olur 😂😂😂
Sino yabancı değil ya bayram ibnesinin tokatladığı kişilerden biri kader ortağıyızBakacam la dur 25 sayfa dm var vallahi bakacam isim gucum yok zaten
Bayram bana attı 30 u dostum 😂😂😂Sino yabancı değil ya bayram ibnesinin tokatladığı kişilerden biri kader ortağıyız
Altyapıyla alakalı düzelir bi süre sonraŞu maçı hâla kazanç göstermedi bakar mısınız bir