Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Sino16 / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
46
Kupon Oranı
15

NashNash

Very İmportant Person Ayikiyun mu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
39,524
20,518
113
Çok güldük sonumuz hayrola dostlar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,356
50,754
113
Hayırlı teskereler umutcum seninle geçmişimiz var burada bana ilk üye olduğumda paparam yok diye havale yapmıştın eyvallah güzelliklerin için
Bnden hic para almadin mi yoksa?bazi yamyamlar var hatta suan konudalar paranin mina koyup 1 kurus kimseye atmazlar.sonra su sitede 10k kaldi yardim edin diye konu acarlar ama aynen oyle dvm ederler yine kimseye 1 kira atmazlar sonra gelip cekilis kovalamaya devam ederler.oylesine ben 1 lira atmiyorum atmamda.hatta suan konuda var 1 tanesi.o uyanik millet salak sanki.neyse susayim bn 😁

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,036
51,285
113
Bnden hic para almadin mi yoksa?bazi yamyamlar var hatta suan konudalar paranin mina koyup 1 kurus kimseye atmazlar.sonra su sitede 10k kaldi yardim edin diye konu acarlar ama aynen oyle dvm ederler yine kimseye 1 kira atmazlar sonra gelip cekilis kovalamaya devam ederler.oylesine ben 1 lira atmiyorum atmamda.hatta suan konuda var 1 tanesi.o uyanik millet salak sanki.neyse susayim bn 😁
Kim dayı merak ettim allahına :)

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,747
10,663
113
Nasip olmadı ama olur 😂😂😂

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,747
10,663
113
Benim gözlerim mi dumanlı görüyo yoksa cidden sıkıntı mu var😂😂