- 94,356
- 50,754
- 113
Cekersen edersin 😁😁 25den asagi cekim yatirim gonderim yok her islemde minimum ucret 25 liraSkandal dostum 🤣🤣 Chesterfielda talim edicez desene
Cekersen edersin 😁😁 25den asagi cekim yatirim gonderim yok her islemde minimum ucret 25 liraSkandal dostum 🤣🤣 Chesterfielda talim edicez desene
Oylemi yeni ogrendim eywAnlaşmalı banka ise artık 25 TL altıda bankaya çekiliyor
Bunda da bana sigara çıkar mıAdminlere de söyleyin bunu 2 kere yeşillesinler 🖐😂😂😂😂
Ayıp ettin attır yeter kiBunda da bana sigara çıkar mı
Hangi marka istersin dostBunda da bana sigara çıkar mı
Tütün yeter tekele karşıyızHangi marka istersin dost
Puro içecekmiş tahsil edinHangi marka istersin dost
Vay antiakp tutsun ben karşılıcam senin tekeli sevdim bu yorumuTütün yeter tekele karşıyız
Umarım gelirVay antiakp tutsun ben karşılıcam senin tekeli sevdim bu yorumu
Benden misinUmarım gelir
SendenizBenden misin
Sevdim ama benim ne olduğumu bilmeden benden olamazsın söyle de bilelimSendeniz
Atatürkçü düşünceyle hareket eden ve malum şahıstan ve yönettiği biçimden hoşlanmayan ve 2023 ateşiyle tutuşan bir gencim peki sen ?Sevdim ama benim ne olduğumu bilmeden benden olamazsın söyle de bilelim
Z kuşağı değilim 97 liyim ama Atatürkçü vahdettin ve abdülhamit erbakan ve akp zihniyetinden nefret eden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım.Atatürkçü düşünceyle hareket eden ve malum şahıstan ve yönettiği biçimden hoşlanmayan ve 2023 ateşiyle tutuşan bir gencim peki sen ?
Umarım yeterince açıklayıcı olmuşturZ kuşağı değilim 97 liyim ama Atatürkçü vahdettin ve abdülhamit erbakan ve akp zihniyetinden nefret eden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım.