- 3,432
- 1,627
- 113
Çok açıklayıcı olduUmarım yeterince açıklayıcı olmuştur
Çok açıklayıcı olduUmarım yeterince açıklayıcı olmuştur
Sen yazdın bak iptal oldu bozdurmadan harca onuJamaikada gol sesi var
0 2 oldu terse yazdılarSen yazdın bak iptal oldu bozdurmadan harca onu
Sizden sigara içerken selfie istiyor konuya ekleyeceğizBol şans dostum uyumadın mı sen ya 🤣🤣
😂😂😂 o parlamenti görmezsem anlaşamıcaz şaka bir yana ben yatıyorum bu kupon gelmez gelirse de aq yarın rol açarım 150 lik 500 yapmaya çalışırızSizden sigara içerken selfie istiyor konuya ekleyeceğiz
İyi gecelerin olsun😂😂😂 o parlamenti görmezsem anlaşamıcaz şaka bir yana ben yatıyorum bu kupon gelmez gelirse de aq yarın rol açarım 150 lik 500 yapmaya çalışırız
Parlak Ahmet'in resmini atarım yeterli olur umarımSizden sigara içerken selfie istiyor konuya ekleyeceğiz
Sağol aynı görüşü paylaştığım dostum ülkede hâla ümit var ben muharrem ince den sonra bitti sanmıştım ama devam ediyor bu gururlandırıcıİyi gecelerin olsun
EyvallahhParlak Ahmet'in resmini atarım yeterli olur umarım
Umarım 2023 bizim yılımız olurSağol aynı görüşü paylaştığım dostum ülkede hâla ümit var ben muharrem ince den sonra bitti sanmıştım ama devam ediyor bu gururlandırıcı
Tütünsüz bıraktın bizi şaka bir yana görüşürüz yarınŞimdi diskodan kalan videolarımı izleyip uyucam 12 gibi görüşmek üzere