abartma dost ne yaptık sankibeyler herkese teşekkürler emeğinize sağlık bir rollu daha hedefe ulaştırdık şinerjisini veren takip eden arkadaşlara hemen dm den ulaşıyorum ben
abartma dost ne yaptık sankibeyler herkese teşekkürler emeğinize sağlık bir rollu daha hedefe ulaştırdık şinerjisini veren takip eden arkadaşlara hemen dm den ulaşıyorum ben
dost sana dm atamıyorum sen bana atsanaYok dost gülmeden yazdım zaten
Çok pasifim dost kızıyorum kendime 🤣🤣Sende pasiflik varmı dost
Hiç lüzumu yoktu 250 gelmiş sağol dostbeyler herkese teşekkürler emeğinize sağlık bir rollu daha hedefe ulaştırdık şinerjisini veren takip eden arkadaşlara hemen dm den ulaşıyorum ben
Ya sende dost ?Sende pasiflik varmı dost
Bende yok dost @tahtalikoy e msj at senYa sende dost ?
250 miz geldi mi dostBende yok dost @tahtalikoy e msj at sen
Gekdi dost prensese girdim 3 k verdi250 miz geldi mi dost
bana seni gerek seni 🤣🤣Bende yok dost @tahtalikoy e msj at sen
Sanada atılmıyor dostdost sana dm atamıyorum sen bana atsana
bana atın parayı dagıtayım madem napalım dostluk basa belaSanada atılmıyor dost
Bi daha dener misin
Bi ara 6k kaldırıyorduk dost o zaman eksik olmuyordu tahtaliköy başta olmak üzere şimdi don yoksankı cok kupon tutturuyo gıbı dm yı mı kapattın bıde dıstın
yonetım kapattı heralde herkesten para ıstıyo dıye
Dolandırıcıdır itibar etmeyinbana atın parayı dagıtayım madem napalım dostluk basa bela
yine olmuyor burdan payfix yaz dost senSanada atılmıyor dost
Bi daha dener misin
Her gün 1 k lık kupon paylaşırken hiç demedin al kardeşim bi 50 kupon yapBi ara 6k kaldırıyorduk dost o zaman eksik olmuyordu tahtaliköy başta olmak üzere şimdi don yok
senle muhattap olduktan sonra karakterım degıstı dost her gun 2 3 kısıyı patlatıyom farklı forumlarda dagıtım paralarını alıp kacıyomDolandırıcıdır itibar etmeyin
bu distin cok pinti dost elimizde büyüdü 500 500 alırken eyvallah dost sagol dostHer gün 1 k lık kupon paylaşırken hiç demedin al kardeşim bi 50 kupon yap
1k kim bulmuş dost 10 liradir oHer gün 1 k lık kupon paylaşırken hiç demedin al kardeşim bi 50 kupon yap