- 28,319
- 27,528
- 113
Aynı yerde misiniz aw saniyelerle aynı muhabbeti yapıyorsunuz
Aynı yerde misiniz aw saniyelerle aynı muhabbeti yapıyorsunuz
dostuma 250 gelsın uzıcaz dost onu beklıyozAynı yerde misiniz aw saniyelerle aynı muhabbeti yapıyorsunuz
Recebe su dökemeyiz awDistin recebbi geçtin helal olsun hadsiz herif
Dost bana 50 geldi bi sıfır eksik basmış özür diledi siyahbeyaz dostumuz bidahakine halledicem dedidostuma 250 gelsın uzıcaz dost onu beklıyoz
hedefi 1071 yaptı adam 1076 da bitirmiş belli ki bu işlerden anlayan bi dostumuzDost bana 50 geldi bi sıfır eksik basmış özür diledi siyahbeyaz dostumuz bidahakine halledicem dedi
Bişey gelmemiş dostgönderdim dost
Sakin ol dost bana da gelmedi daha payfixe geç düşüyoBişey gelmemiş dost
diğer forumlarda da böyle carpıyomussun mılletı dost haberını aldıkBişey gelmemiş dost
Payfix de sıkıntı vardı zaten bide yollanan paralar bazen 10 15 dkyı buluyo düşmesi düşer birazdanbeyler düşmedi mi kimsenin parası hesabına
50 de paparadan atsın dost payfıxe dusunce sen ordan gerı atarsınPayfix de sıkıntı vardı zaten bide yollanan paralar bazen 10 15 dkyı buluyo düşmesi düşer birazdan
atanamayan tarih öğretmeni misin dostbi daha kine 1040 dandanakan yap dost
Umutu ilk defa bu kadar ciddi gördüm awPayfix de sıkıntı vardı zaten bide yollanan paralar bazen 10 15 dkyı buluyo düşmesi düşer birazdan
napalım dost kumar bitirdi bizi kpss ye girmek nasip olmuyo parayı katlayıp seneyede gireriz diye gidiyo para hepatanamayan tarih öğretmeni misin dost
Geldi dost 47.5 olarak teşekkürlerbeyler düşmedi mi kimsenin parası hesabına