- 796
- 290
- 63
benim kafada kurma seviyesiTüm yahudiler toplanır yinede düşmez GS , hayatınızda kaç kez gördünüz GS nin küme düştüğünü.
benim kafada kurma seviyesiTüm yahudiler toplanır yinede düşmez GS , hayatınızda kaç kez gördünüz GS nin küme düştüğünü.
Zamanında fb dusmedıgıne gore bu gs hiç dusmez ama bu yonetim gıtmezse dusme ıhtimali yuksek 12 hafata doğradılar yönetimde ses yok daha allah sonumuzu hayretsin
Bahsettigin zaman fb avrupayi 1 puanla kacirmisti yanlisim yoksaZamanında fb dusmedıgıne gore bu gs hiç dusmez ama bu yonetim gıtmezse dusme ıhtimali yuksek 12 hafata doğradılar yönetimde ses yok daha allah sonumuzu hayretsin
Aynen öyle reisBahsettigin zaman fb avrupayi 1 puanla kacirmisti yanlisim yoksa
2 zaman var. Bir dediğin gibi oldu düşme hatlarına yakınken son haftalarda seri yaptı.... birde şike fetö meto dönemi hem şike yaptı diyip hem düşürmediler...Bahsettigin zaman fb avrupayi 1 puanla kacirmisti yanlisim yoksa
Burası sohbet yeri geçen hafta Trabzonspor berabere kalınca şampiyonluk gitti ya Bjk ya Fb şampiyon olacağı gerçeği diye konular açıldıBöyle konular açılması NORMAL... Tepki göstericek birşey yok.
Ama gel görki düşmez. Kalan 15 maçtan 5 tane kazansa zaten yetiyor Benim tahminim en kötü ihtimalle bile 48 puana ulaşır. O puanda da kimse düşmez. Tahminen 58 puanı görür. Tabloyu kötü ihtimal üzerinden yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 204003
Burası Sohbet konusu sana soracak değiliim Birader değil bu arada Bilader o okeyLa birader hangi mantıga uygun senin bu actıgın konu ne içtin sen birdaha GALATASARAYI agzına dahi alma
Biseyi unutmuşsun bilader Türkiye ye şikeyi gs getirdi Beşiktaşin elinden aldığı sampiyonluguda biliyoz doğan marka arabalarıda 7 sifirlik maçıda laf soktugun Fb şike de aklandı haberin olsun dönemin bütün savcıları kaçtı biliyon demi 8 senedir şampiyon olamayan takımla bırakın uğraşmayı artık sırf Fb lige ambargo koymasın diye kumpas yapıldı Fb nin yerinde başka kulüp olsa tarihten silinmişti Fbnin büyüklüğü kupayla ölçülmezunutmayın bu ulkede sıke yapan takımlar kumeye dusmedı gs hiç dusmez
Beter olsun 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Bu takim uefa kupasinı alsın bikini giyerim 😂😂Hedef uefa kupası
Lan embesil ben türkce ögretmeniyim sen kimsinde bana kelimenin dogru yazımını anlatıyon dogru olan benim yazdıgım gibi birader olacakBurası Sohbet konusu sana soracak değiliim Birader değil bu arada Bilader o okey
Sadece uafa sıtesı gır bak bakalım sıke yapan takımlar kimler dıyeBiseyi unutmuşsun bilader Türkiye ye şikeyi gs getirdi Beşiktaşin elinden aldığı sampiyonluguda biliyoz doğan marka arabalarıda 7 sifirlik maçıda laf soktugun Fb şike de aklandı haberin olsun dönemin bütün savcıları kaçtı biliyon demi 8 senedir şampiyon olamayan takımla bırakın uğraşmayı artık sırf Fb lige ambargo koymasın diye kumpas yapıldı Fb nin yerinde başka kulüp olsa tarihten silinmişti Fbnin büyüklüğü kupayla ölçülmez
Kimsin de ayrı yazılacak sen Türkçe öğretmeni isen vay öğrencilerin haline.Lan
Lan embesil ben türkce ögretmeniyim sen kimsinde bana kelimenin dogru yazımını anlatıyon dogru olan benim yazdıgım gibi birader olacak