Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sizce Galatasaray Küme Düşer Mi

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Lan

Lan embesil ben türkce ögretmeniyim sen kimsinde bana kelimenin dogru yazımını anlatıyon dogru olan benim yazdıgım gibi birader olacak
Hayır Ben bilader yazmanı istiyorum öğretmenim :D ne bu sinir sen öğrencileride döversin :D
Biraz sakin ol ve maçı önemseme :D

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Lan

Lan embesil ben türkce ögretmeniyim sen kimsinde bana kelimenin dogru yazımını anlatıyon dogru olan benim yazdıgım gibi birader olacak
[/QUO
Tamam da İzmir'de bilader diye konuşuyoz biz adam haklı birader ne İzmir'de birader diye konuşsan gülerler sana

Moderatör tarafında düzenlendi:

mahoaga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,432
1,627
113
@Cengo21
Cengo kardeş konu silinmiş ben yine de yazayım simdi sen paparani kiraladın diyelim ve hesabın yakalandı herşey senin üstüne olduğu için oynayan değil oynatan statüsünden yargılanma olur ve bunun cezası hapistir ve para cezasına dönmez bu en iyi ihtimalle bir de kara para aklama vehahutta teröre para aktarmak için kullanırsa aklın hayalin almayacak hapis cezası yersin bulaşma bu işe

babayigit20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,139
460
83
Maçta g.s.ın yediği 2 gole de bilerek satış demeyen futbol maçı seyretmesin...
Maçta bile bile bariz şike var satmışlar maçı...

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
28,122
27,359
113
Evet şike yaptık ! 5 milyon € + Sümela manastırı ve 10 dönüm fındıklık verdik Galatasaray'a sattılar maçı ağlayın zırlayın :D
Bu diğer konuda hamsi + mısır ununa maçı alırız demiştik tam tersi oldu sizinkiler bizimkilere verdi sanırım
Yarın floryada kuymak var beyler dağılın

babayigit20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,139
460
83
Evet şike yaptık ! 5 milyon € + Sümela manastırı ve 10 dönüm fındıklık verdik Galatasaray'a sattılar maçı ağlayın zırlayın :D
Yanlış konuşuyorsun ben fenerliyim..ama böyle gol yenmez 2 topuda ayağına atıyorlar bile bile...

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Yanlış konuşuyorsun ben fenerliyim..ama böyle gol yenmez 2 topuda ayağına atıyorlar bile bile...
Birader Fenerli olduğunu söylemene gerek var mı onu çok rahat anladım ? Bakasetas'ın attığını Türkiyede kaç topçu atabilir? Marcao uzaklaştıramadı dönen topa harika vurdu , Taylan zaten kötü bunu kasımpaşa maçındada yaptılar aynı hatayı bu ilk değil yani aç izle bire bir aynısı hata olarak golü yiyende Musleraydı..
Ayrıca 2. Golde ben de Amatör kalecilik yaptım çıkartamazdı o topu tekrar izle anlarsın. hem pası verdiği yer bayağı önde Visca çabuk kapıp Fatih önde olduğu için Falsolu hemen vurdu Fatih'in yerini alamaması için.

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
böyle giderse düşcek gibi

rollercoaster

Tanınmış üye
Aktif Üye