- 3,069
- 1,575
- 113
Kanka hem ya çok çirkin sakallı biri çıksa napicanYa benim ya toprağın,o zaman cennette kavuşmayı bekler rahat rahat
Kanka hem ya çok çirkin sakallı biri çıksa napicanYa benim ya toprağın,o zaman cennette kavuşmayı bekler rahat rahat
Karasını ayrı sevdasını ayrı ssssssevermAdam kara sevdana tutulmus 🤣
Keseriz sakalını ya onlar kolayKanka hem ya çok çirkin sakallı biri çıksa napican
İzin veriyorum beni ifşa etsene lütfen rica edyrm bakİfşa edemem seni ayıp olur
O aramızda,ben avratla yazışmaları paylaşmayi gururuma yedirememİzin veriyorum beni ifşa etsene lütfen rica edyrm bak
Teşekkürler beni sevdigin icin bebekim😍Karasını ayrı sevdasını ayrı sssssseverm
Küfür yasak olduğu için yumuşattım anladın sen onuKarasını ayrı sevdasını ayrı sssssseverm
Höst eşekTeşekkürler beni sevdigin icin bebekim😍
Bu ne kezbanlikKüfür yasak olduğu için yumuşattım anladın sen onu
İzin veriyorum dedim avrat sensin ben kadınımO aramızda,ben avratla yazışmaları paylaşmayi gururuma yediremem
Ok by 😉Höst eşek
Miyavvvvv ciğer etti beni hemen sevdaya bakın işte erkeklik işte veraset 😅Bu ne kezbanlik
Höst orada dur erkeklige laf ettirmemMiyavvvvv ciğer etti beni hemen sevdaya bakın işte erkeklik işte veraset 😅
Yok avradim ben sana mindar demedim 😅Miyavvvvv ciğer etti beni hemen sevdaya bakın işte erkeklik işte veraset 😅
Sen kadın gibi kadınsınMiyavvvvv ciğer etti beni hemen sevdaya bakın işte erkeklik işte veraset 😅
Sende mi öylesn ki niye üstüne alınıonHöst orada dur erkeklige laf ettirmem
EywSen kadın gibi kadınsın