- 3,170
- 1,441
- 113
Aklindakiyle ve kalbindekiyle bir ömür mutluluklar dost enistede sen gibi düşünüyordur umarimAklımında kalbiminde sahibi var olduğunu bile bile uzatıo olacak bişi yok knka
Aklindakiyle ve kalbindekiyle bir ömür mutluluklar dost enistede sen gibi düşünüyordur umarimAklımında kalbiminde sahibi var olduğunu bile bile uzatıo olacak bişi yok knka
Teşekkürler gülüm biliodum 😘😘Aklımında kalbiminde sahibi var olduğunu bile bile uzatıo olacak bişi yok knka
Tövbe tövbe 🤣Ona ben karismam alan razı veren razı 😁
Tovbeleme hemen gönlünü alan veren razı diyorum😁Tövbe tövbe 🤣
Yok malesef başka aşklara yelken açmış diye duyduk en sonAklindakiyle ve kalbindekiyle bir ömür mutluluklar dost enistede sen gibi düşünüyordur umarim
Değiller isde değiller 🤣Tovbeleme hemen gönlünü alan veren razı diyorum😁
Onu dedi zaten hanımefendi gönlüm kalbim ömer diyor dediDeğiller isde değiller 🤣
Eee ozaman sen niye hala onun peşindesin çektir et gitsinYok malesef başka aşklara yelken açmış diye duyduk en son
🤔 Ne zamanOnu dedi zaten hanımefendi gönlüm kalbim ömer diyor dedi
Platonik insanı mahveder be dost bence sende yelken acmalisin yoksa düşün düşün kakadir işin😁Yok malesef başka aşklara yelken açmış diye duyduk en son
Peşinde değilim yanlış anladın haberi bile yok belki sevgi karşılıksız değil midir olsun yada olmasın sevsin yada sevmesin istesin yada istemesinEee ozaman sen niye hala onun peşindesin çektir et gitsin
Ben karsılık veriom sana yetmezmiPeşinde değilim yanlış anladın haberi bile yok belki sevgi karşılıksız değil midir olsun yada olmasın sevsin yada sevmesin istesin yada istemesin
Yok düşünmek bile çok güzeldir güzeldik biz ben hep öyle hatırlıcam onuPlatonik insanı mahveder be dost bence sende yelken acmalisin yoksa düşün düşün kakadir işin😁
Vaybe kaldimi boyleYok düşünmek bile çok güzeldir güzeldik biz ben hep öyle hatırlıcam onu
Öyle tabikide yaşın kaç bilmiyorum ama kendine yazık edersin üzülürsün zamanla bu üzüntü küçücük şeyde patlak verir ve büyük hastaliklar cikartirPeşinde değilim yanlış anladın haberi bile yok belki sevgi karşılıksız değil midir olsun yada olmasın sevsin yada sevmesin istesin yada istemesin
Burda değil ama başka bi platformda öyleydk 😁Hem düşünsene iyi olmazmiydi burda karsilikli rol atsanız baktınız olmadi dedede milyonlari beraber saydiginiz😁
Kalmış demek kiVaybe kaldimi boyle
Olmadığını nerden bilion sıyırmış olablrlm Azcık 😁😅Öyle tabikide yaşın kaç bilmiyorum ama kendine yazık edersin üzülürsün zamanla bu üzüntü küçücük şeyde patlak verir ve büyük hastaliklar cikartir