- 2,610
- 1,188
- 113
Zorunda mıyımYav hadi ya erkeksin net hadi.ispatla gorelim
Zorunda mıyımYav hadi ya erkeksin net hadi.ispatla gorelim
Abi ben şimdi sana hacı abimi diyip.Yoksa Dilek hanimmi diyimAnlayanlar anlamayan bana anlatsın
Hayat zorundasinZorunda mıyım
İçinden nasıl gelirseAbi ben şimdi sana hacı abimi diyip.Yoksa Dilek hanimmi diyim
Yok soyliycen bu forum ya sana ya bana dar gelecek hadi soyleİçinden nasıl gelirse
Ok kib byYok soyliycen bu forum ya sana ya bana dar gelecek hadi soyle
Eyvah eyvah ayak bastı parası veroyormuyuz shellac la birlikte etiket aldık bugün daha kazanamayiz kumar bugün biter benim
Ben şahidim dost bayan kendisi geçenlerde bir telefon görüşmesi yapmak zorunda kaldık yani enzindan benimle konuşan kişi bayandıAbi ben şimdi sana hacı abimi diyip.Yoksa Dilek hanimmi diyim
Ortalık fena dümen dolu Beşiktaşım kanmaaaBen şahidim dost bayan kendisi geçenlerde bir telefon görüşmesi yapmak zorunda kaldık yani enzindan benimle konuşan kişi bayandı
dumen tabı neolucak maykoCumOrtalık fena dümen dolu Beşiktaşım kanmaaa
Memom canını sıkanın canı olurum noldu
@Vera41 100 TL nakit eklenmemis diye canı sıkılıyorduMemom canını sıkanın canı olurum noldu
Eklenir be kanka yeterki sağlık olsun@Vera41 100 TL nakit eklenmemis diye canı sıkılıyordu
Hatun üzülmesin diye ugrasioduk,konuyuda silmisler adminlerEklenir be kanka yeterki sağlık olsun
Adam gibi adam ektedir @mehmetinhoHatun üzülmesin diye ugrasioduk,konuyuda silmisler adminler
Ayıp ettiler konuyu kaldırarak. @Vera41
Üzüldü forumdan da çıktı bak 😅Ayıp ettiler konuyu kaldırarak. @Vera41
Onun gözyaşı için forumu yakarım beÜzüldü forumdan da çıktı bak 😅