- 15,754
- 8,672
- 113
Onun göz yaşı için 2 gün ban diyorsun he 😅😅😅Onun gözyaşı için forumu yakarım be
Onun göz yaşı için 2 gün ban diyorsun he 😅😅😅Onun gözyaşı için forumu yakarım be
2 gün az gelir 🤣Onun göz yaşı için 2 gün ban diyorsun he 😅😅😅
O yoksa bende yokum zatenOnun göz yaşı için 2 gün ban diyorsun he 😅😅😅
Valla zaten uğruna yok oluncak hatun 😅,tek sıkıntısı kumarbaz oluşu 😅O yoksa bende yokum zaten
Beni ona çeken kumarbaz oluşu zaten. evde kurpiyeri olurum o yeter ki istesinValla zaten uğruna yok oluncak hatun 😅,tek sıkıntısı kumarbaz oluşu 😅
1 evde 2 kumarbaz olmaz dost 😅Beni ona çeken kumarbaz oluşu zaten. evde kurpiyeri olurum o yeter ki istesin
Valla oluyo be on numara oluyo hatta 🤣 2 sene kumarbaz bi kızla kaldım aynı evde çok da eğlenceli oluyo 🤣1 evde 2 kumarbaz olmaz dost 😅
İyi açlıktan yorganları kemirmediniz 😅😅Valla oluyo be on numara oluyo hatta 🤣 2 sene kumarbaz bi kızla kaldım aynı evde çok da eğlenceli oluyo 🤣
Yeri geldi kemirdik yeri geldi on numara tatil yaptık. Ezmesi çok zevkli oluyo 🤣İyi açlıktan yorganları kemirmediniz 😅😅
Ekmek üstü hatun ezmesi diyorsun 😋Yeri geldi kemirdik yeri geldi on numara tatil yaptık. Ezmesi çok zevkli oluyo 🤣
Bayılırım 🤣 ama @Vera41 bana her şeyi unutturduEkmek üstü hatun ezmesi diyorsun 😋
100 TL ateşleseydin hatuna gitmezdi buralardanBayılırım 🤣 ama @Vera41 bana her şeyi unutturdu
Komik de bulmuştu aslında beni ama niye gitti ki 😔100 TL ateşleseydin hatuna gitmezdi buralardan
İki komikKomik de bulmuştu aslında beni ama niye gitti ki 😔
Ben onun için dedenin asasiyla fantezi yaşardım be üzdü beniİki komik
Valla bembeyaz da teni var he, memleketi nere acabaBen onun için dedenin asasiyla fantezi yaşardım be üzdü beni
Acaba resimde arkadakilerden biri olmasın.Valla bembeyaz da teni var he, memleketi nere acaba
Sizin canınız mı sıkılıyorAcaba resimde arkadakilerden biri olmasın.
Aha geldiAcaba resimde arkadakilerden biri olmasın.
Arkadakiler senin olsun knkAcaba resimde arkadakilerden biri olmasın.