- 7,518
- 4,434
- 113
Tebrikler güzel yakalamissin
İnş sonuclanırHadi gece 3 e kdr olsun. Gece 3 e kdr sonuçlanırsa 1000 TL sini dağıtırız kumarbaz arkadaşlara.
Hayırlı olsun maç üstSadece bu maç kaldı geceden beri sonuçlanmıyor maçında bulamıyorum bazı sitelerde 93.80 bitti yazıyor ama Bi türlu sonuçlanmadı eğer üst olduysa 24 bin TL kazanç var ama maç sonuçlanmıyor Bi türlu. Net maç sonucuna ulaşacak birisi var mı?
Arastırayım gardaşım umarım üst bitmiştirSadece bu maç kaldı geceden beri sonuçlanmıyor maçında bulamıyorum bazı sitelerde 93.80 bitti yazıyor ama Bi türlu sonuçlanmadı eğer üst olduysa 24 bin TL kazanç var ama maç sonuçlanmıyor Bi türlu. Net maç sonucuna ulaşacak birisi var mı?
93-80 bitmiş kral Latin sitesi tebrikler kazancın daim olsun tokatlı @tokat6060Sadece bu maç kaldı geceden beri sonuçlanmıyor maçında bulamıyorum bazı sitelerde 93.80 bitti yazıyor ama Bi türlu sonuçlanmadı eğer üst olduysa 24 bin TL kazanç var ama maç sonuçlanmıyor Bi türlu. Net maç sonucuna ulaşacak birisi var mı?
Sabırlı davranınmissin tebrikler tekrarSadece bu maç kaldı geceden beri sonuçlanmıyor maçında bulamıyorum bazı sitelerde 93.80 bitti yazıyor ama Bi türlu sonuçlanmadı eğer üst olduysa 24 bin TL kazanç var ama maç sonuçlanmıyor Bi türlu. Net maç sonucuna ulaşacak birisi var mı?