sakal yok calıstıgımız günlerden kalsın işte ilerde siteye el konulur kimlikler ifşa olursa fotodan yürürüm yaşım tutmuyor diyeKanka şu profil fotonu değiş 15 yaşında çocuklar gibi çıkmışsın yaşını göstermiyon maşallah
sakal yok calıstıgımız günlerden kalsın işte ilerde siteye el konulur kimlikler ifşa olursa fotodan yürürüm yaşım tutmuyor diyeKanka şu profil fotonu değiş 15 yaşında çocuklar gibi çıkmışsın yaşını göstermiyon maşallah
Erhana dedimBenimkimi
sakal yok calıstıgımız günlerden kalsın işte ilerde siteye el konulur kimlikler ifşa olursa fotodan yürürüm yaşım tutmuyor diye
Kanka kasa yapistirmak kolay olmuyo be bak kac kisi emek veriyor burda.beyler 1.000i gecersek duracagim.cok zorladik olmuyo sıkıldim bn.560la basladim basladim karimin hemen hemen hepsini dagiticam.bazi ozel dostlar var aramizda @ertan01 e 100 @mountblade 100 @Unal57 100 ve sonradan katilanlar haric 5 kisiye 21kesintisi olan vardir ugrasmasin min yatirim 20 olan yere yatirabilsinler.ben kari birak zarar bile edicem.bu yazdiklarim bana buyuk buyuk jest yaptilar alinmayasiniz.onlar benim icin ozeller@surgun57 knk kasa yapıştır son adımı yapalım
iyi geceler won tebrik ederim wonHadi herkese iyi geceler
İyi geceler kardesimHadi herkese iyi geceler
Helal olsunKanka kasa yapistirmak kolay olmuyo be bak kac kisi emek veriyor burda.beyler 1.000i gecersek duracagim.cok zorladik olmuyo sıkıldim bn.560la basladim basladim karimin hemen hemen hepsini dagiticam.bazi ozel dostlar var aramizda @ertan01 e 100 @mountblade 100 @Unal57 100 ve sonradan katilanlar haric 5 kisiye 21kesintisi olan vardir ugrasmasin min yatirim 20 olan yere yatirabilsinler.ben kari birak zarar bile edicem.bu yazdiklarim bana buyuk buyuk jest yaptilar alinmayasiniz.onlar benim icin ozeller
Knk kotu bişey demedim ki herkes kasa yapıştır diyordu ben diyince mi kötü oldumKanka kasa yapistirmak kolay olmuyo be bak kac kisi emek veriyor burda.beyler 1.000i gecersek duracagim.cok zorladik olmuyo sıkıldim bn.560la basladim basladim karimin hemen hemen hepsini dagiticam.bazi ozel dostlar var aramizda @ertan01 e 100 @mountblade 100 @Unal57 100 ve sonradan katilanlar haric 5 kisiye 21kesintisi olan vardir ugrasmasin min yatirim 20 olan yere yatirabilsinler.ben kari birak zarar bile edicem.bu yazdiklarim bana buyuk buyuk jest yaptilar alinmayasiniz.onlar benim icin ozeller
Nereye kanda dursanaHadi herkese iyi geceler
Eyvallah mesele para değil gardas hiç vermesen ne olacak sen güzelce kar et zarar etme gerisi önemli değil.Kanka kasa yapistirmak kolay olmuyo be bak kac kisi emek veriyor burda.beyler 1.000i gecersek duracagim.cok zorladik olmuyo sıkıldim bn.560la basladim basladim karimin hemen hemen hepsini dagiticam.bazi ozel dostlar var aramizda @ertan01 e 100 @mountblade 100 @Unal57 100 ve sonradan katilanlar haric 5 kisiye 21kesintisi olan vardir ugrasmasin min yatirim 20 olan yere yatirabilsinler.ben kari birak zarar bile edicem.bu yazdiklarim bana buyuk buyuk jest yaptilar alinmayasiniz.onlar benim icin ozeller
Kanka sen onlarla birmisin la.hem kotuluk bi durum yok yanlis anlama beKnk kotu bişey demedim ki herkes kasa yapıştır diyordu ben diyince mi kötü oldum
Uykum geldi knk cok feci erken kalktım bugun inşallah hedefe varılırNereye kanda dursana