Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sorgun57 / #12 Kasa 700 Hedef 2.000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,758
79,509
113
Kanka şu profil fotonu değiş 15 yaşında çocuklar gibi çıkmışsın yaşını göstermiyon maşallah :)
sakal yok calıstıgımız günlerden :D kalsın işte ilerde siteye el konulur kimlikler ifşa olursa fotodan yürürüm yaşım tutmuyor diye

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
@surgun57 knk kasa yapıştır son adımı yapalım
Kanka kasa yapistirmak kolay olmuyo be bak kac kisi emek veriyor burda.beyler 1.000i gecersek duracagim.cok zorladik olmuyo sıkıldim bn.560la basladim basladim karimin hemen hemen hepsini dagiticam.bazi ozel dostlar var aramizda @ertan01 e 100 @mountblade 100 @Unal57 100 ve sonradan katilanlar haric 5 kisiye 21kesintisi olan vardir ugrasmasin min yatirim 20 olan yere yatirabilsinler.ben kari birak zarar bile edicem.bu yazdiklarim bana buyuk buyuk jest yaptilar alinmayasiniz.onlar benim icin ozeller

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Kanka kasa yapistirmak kolay olmuyo be bak kac kisi emek veriyor burda.beyler 1.000i gecersek duracagim.cok zorladik olmuyo sıkıldim bn.560la basladim basladim karimin hemen hemen hepsini dagiticam.bazi ozel dostlar var aramizda @ertan01 e 100 @mountblade 100 @Unal57 100 ve sonradan katilanlar haric 5 kisiye 21kesintisi olan vardir ugrasmasin min yatirim 20 olan yere yatirabilsinler.ben kari birak zarar bile edicem.bu yazdiklarim bana buyuk buyuk jest yaptilar alinmayasiniz.onlar benim icin ozeller
Helal olsun

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,188
51,404
113
Knk kotu bişey demedim ki herkes kasa yapıştır diyordu ben diyince mi kötü oldum :)

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,808
3,116
113
Eyvallah mesele para değil gardas hiç vermesen ne olacak sen güzelce kar et zarar etme gerisi önemli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...