AdamsınKanka sen onlarla birmisin la.hem kotuluk bi durum yok yanlis anlama be
AdamsınKanka sen onlarla birmisin la.hem kotuluk bi durum yok yanlis anlama be
Kesene bereket başkanKanka kasa yapistirmak kolay olmuyo be bak kac kisi emek veriyor burda.beyler 1.000i gecersek duracagim.cok zorladik olmuyo sıkıldim bn.560la basladim basladim karimin hemen hemen hepsini dagiticam.bazi ozel dostlar var aramizda @ertan01 e 100 @mountblade 100 @Unal57 100 ve sonradan katilanlar haric 5 kisiye 21kesintisi olan vardir ugrasmasin min yatirim 20 olan yere yatirabilsinler.ben kari birak zarar bile edicem.bu yazdiklarim bana buyuk buyuk jest yaptilar alinmayasiniz.onlar benim icin ozeller
Anladım tamam kanka iyi uykular sana bişey demedi ama durumu izah etti yanlis anlama adamiUykum geldi knk cok feci erken kalktım bugun inşallah hedefe varılır
sende oylesin kardeş benim icinKanka kasa yapistirmak kolay olmuyo be bak kac kisi emek veriyor burda.beyler 1.000i gecersek duracagim.cok zorladik olmuyo sıkıldim bn.560la basladim basladim karimin hemen hemen hepsini dagiticam.bazi ozel dostlar var aramizda @ertan01 e 100 @mountblade 100 @Unal57 100 ve sonradan katilanlar haric 5 kisiye 21kesintisi olan vardir ugrasmasin min yatirim 20 olan yere yatirabilsinler.ben kari birak zarar bile edicem.bu yazdiklarim bana buyuk buyuk jest yaptilar alinmayasiniz.onlar benim icin ozeller
geçen 1.1 k çektim knka o siteden başka forumda sponsor onlar ne kadar çekime sıkıntı yarattılarDün Gani roll yapmıstı bu saatlerde favorisenden alamamıs parayı siz siz olun sponsor dısı baska yerlere yatırmayın abi
O fauller basimiza insallah iş acmazo kadar faul oluyor ki
ilk çekimiymiş Harunun bilmiyom ki kupon 500 kazanmıstı maksımum 600 700 cekım vermiştir. Kimlik falan istemişler bu yaşıma kadar kaç bin tl yatırıp çektim ne kurus param kaldı ne ikametgah kimlik gönderdim hayattaki tek şansımgeçen 1.1 k çektim knka o siteden başka forumda sponsor onlar ne kadar çekime sıkıntı yarattılar
Eyw kardesimsende oylesin kardeş benim icin