Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Spinzz 600 TL Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Altan5444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
105
28
28
Canlıya bağlantı yaptım pasif diyor güncelleme diyor bana yatırımyapin diyor bu ne Allah aşkına bıktım bu sahtekâr sitelerden

Erbayss2

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53
10
8
Bonus pasif boşuna bağlanmakla uğraşmayin pasif dediklerine göre guncellme sonrası kaldırılacak büyük ihtimal

corvettez

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
65
14
8
BEYLER PRAGMATİC oyunlarında hepsinde genel guncelleme var freespen ekleme vs yatırıma ekleme felan yapamıyorlar bende burdan ödeme aldım..

Fth5561

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
36
10
8
Beyler selam, spinzz220.com az önce sms geldi. Sitede deneme bonusu var ama bana IP diye eklemediler. Daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum. Siteyi ilk defa gördüm bir arştırın isterseniz. 600 TL deneme bonusu yazıyor big bass splash oyununda ama ekleme olmadığı için deneyemedim. Canlı destekten talep etmeniz lazım. Bol şans
Arkadaşlar Bonus bitmiş üye olmayın bosuna

dogulu333

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29
12
3
Beyler selam, spinzz220.com az önce sms geldi. Sitede deneme bonusu var ama bana IP diye eklemediler. Daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum. Siteyi ilk defa gördüm bir arştırın isterseniz. 600 TL deneme bonusu yazıyor big bass splash oyununda ama ekleme olmadığı için deneyemedim. Canlı destekten talep etmeniz lazım. Bol şans
Birilerine ip diyorlar, bana şimdi askıya alındı dediler. Lepistes balığı gibi gotunu sağa sola vuruyorlar vermemek için.

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,639
1,235
113
boşuna üye olduk denem bitti sahtekar boş site

Gece61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
206
124
43
Demekki üye olmadanda ip oluyormuş :) :)

gece1524

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30
11
8
Arkadaşlar sordum işe yaramaz site sistemden kaldırılmış boşa üye olmayın.

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
197
63
Bı bitmedi böle siteler ödeme bile yapmaz bu siteler

Buno02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
939
591
93
Deneme bonusumuz anlık olarak sistemden kaldırılmıştır kısa süre içerisinde de siteden kaldırılacaktır. Dilerseniz diğer promosyonlarımızdan yararlanabilirsiniz

Furkanboyka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
148
7
18
Üye olmayın boşuna promosyonlar da var ama bonus kaldırıldı

Qadillaq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
150
48
28
SİTE TAM BİR KURU BOSTAN KORKULUĞU destek zaten antifriz AMG

Yusuftgy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,990
648
113
Golbet gibi siteler nerdeeee nerdeeee arıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...